2:2
(0:1)
34. J. Pavlík (p.)
46. J. Karásek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice berou z domácího zápasu s Horažďovicemi pouze bod


Branky


75. L. Krásný , 76. L. Krásný - 34. J. Pavlík (p.) , 46. J. Karásek
12

Blovice remizovaly s Horažďovicemi 2-2. Hosté se v zápase dostali do dvoubrankového vedení, ale domácímu týmu zajistil v 76. minutě bod Krásný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlík otevřel skóre zápasu

Už v 7. minutě museli domácí řešit velkou nepříjemnost. Kapitán Heřman se ošklivě zranil a bohužel byl nucen odjet do nemocnice na vyšetření. (přejeme brzké uzdravení) Ve 34. minutě bylo pro Blovice ještě hůře, jeden z jejich hráčů fauloval protihráče v pokutovém území a rozhodčí okamžitě nařídil pokutový kop. Zranění hostujícího hráče navíc bylo natolik vážné, že si vyžádalo příjezd záchranné služby. (rovněž přejeme brzký návrat na trávník) Pokutového kopu se ujal Pavlík a nechytatelnou střelou poslal Horažďovice do vedení. Další branky už se diváci nedočkali, a tak se odcházelo do kabin za jednogólového vedení hostujícího týmu. 

 

 

 

Krásný vystřelil Blovicím aspoň bod

Po změně stran udeřili hosté z první vážnější šance a ve 46. minutě se prosadil Karásek. Domácí dlouhou nepředváděli dobrý výkon a kupila se jim zranění, v 75. minutě se však dočkali snižujícího gólu. O minutu později se Krásný zbavil několika protihráčů a následně prostřelil hostujícího brankáře, 2-2. I v druhém poločase se hrálo zbytečně tvrdě a několik zákroků bylo hodně za hranou. Blovice remizovaly ve 25. kole s Horažďovicemi 2-2. Domácí jsou nyní na sedmém místě, zatímco hosté se nachází na páté pozici. 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Byl to až neskutečně nešťastný zápas pro oba mančafty. Už to, že selhaly naše pořadatelské povinnosti, které velkoryse přehlédl jak rozhodčí, tak soupeř, nám mělo něco naznačit a varovat nás. Čekal jsem, že se bude hrát otevřený a kombinační fotbal z obou stran, hosté přijeli s velice mladým mančaftem, který věštil, že to bude dnes hodně o běhání. Ale všechno bylo jinak! Začalo to tím, že se již v 7´ošklivě zranil kapitán Heřman a musel odjet k ošetření do nemocnice. Nedlouho na to, náš hráč fauloval hráče soupeře natolik, že pro něho musela přijet záchranka, ke všemu jsme dostali branku z následné penalty. Nedařilo se nám dostat do herního rytmu, více se bojovalo o každý metr hřiště, a to často za hranou pravidel. A další zranění na sebe nenechala dlouho čekat. K naší smůle, jsme po vystřídání Heřmana, měli na lávce pouze hrajícího trenéra Chalupu. Další branku jsme dostali sotva jsme vylezli z kabiny, to byla další rána do naší psychiky. Naštěstí jeden ze soubojů vyhrál v 75´ Krásný, stačil dát balon za sebe, ten si pustil do běhu mladíček Vojtěch a v přímém souboji s brankářem Formanem byl úspěšný, 2:1. Ihned po rozehrání se balonu opět zmocnil důrazný Krásný, vymotal se ze sevření dvou bránících hráčů a následně překonal nešťastného brankáře, 2:2. Nakonec plichta je asi pro oba týmy spravedlivá, jen bych si přál méně tak zbytečně vyhrocených zápasů.




Sestavy


TJ Sokol Blovice
T. Beneš [-] - A. Zdvořáček [-] , J. Diviš [-] , M. Štětina [-] , I. Ivanov [-] - L. Břicháček [-] , M. Houdek [-] , J. Vokurka [-] , R. Rous [-] - M. Heřman [-] (7. M. Vojtěch [-] ) , L. Krásný [-]

FK Horažďovice
J. Forman [-] - M. Mlnařík [-] , P. Klečka [-] , J. Karásek [-] , O. Šabek [-] , J. Pivnička [-] (33. F. Marc [-] ) , J. Pavlík [-] , A. Faltys [-] , M. Lojík [-] (15. J. Reindl [-] ) , J. Kodýdek [-] , M. Šašek [-]

ŽK: 30. L. Krásný , 64. J. Diviš , 79. A. Zdvořáček , 90. J. Vokurka - 55. A. Faltys .
Hráči zápasu: L. Krásný - J. Karásek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - HUDÁK Ján (N), KODÝDEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Miloslav Matoušek
Tip experta: výhra domácích

Hráči Blovic budou chtít urvat všechny body a odčinit tak porážku z minulého kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích