4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná v důležitém zápase porazila Strážov


Branky


12

Losiná v předposledním kole zvítězila nad Strážovem 4-1. Domácí tak poskočili na deváté místo a vzdálili se od sestupových pozic, hosté jsou desátí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrach opět pálil ostrými

Losiná vstoupila do utkání lépe, dobře kombinovala a vytvářela si náznaky šancí. V 16. minutě si neporozuměl jeden z hráčů Strážova se svým brankářem a velké hrubky okamžitě využil Hrach, který otevřel skóre zápasu. Hosté však dokázali rychle zareagovat, v 18. minutě Chaluš krásně vysunul Hryhoraka a ten lobem přehodil gólmana, 1-1. Losiná hrála velmi důrazně, což na soupeře ze Strážova platilo. Domácí z aktivity nepolevili a v dalších minutách byli lepším týmem. Ve 31. minutě Gavora našel přihrávkou Hracha a ten v dobré pozici překonal brankáře podruhé. Ve 44. minutě se ocitl v samostatném úniku na gólmana M. Šindelář a ve vyložené šanci nezaváhal. 

Losiná si vítězství pohlídala

Po přestávce Strážov zlepšil svoji hru a několikrát nepříjemně zahrozil ze standardních situací. Domácí se sice krátce po sobě dvakrát prosadili, ale ani jeden gól nemohl platit z důvodu ofsajdového postavení. Po jedné ze standardek hostujícího týmu se na domácí brance rozeznělo břevno. Losiná se v závěru zápasu dočkala čtvrtého gólu, když se znovu trefil Hrach a zkompletoval tak hattrick. Domácí tým velmi důležité utkání zvládl a v předposledním kole porazil Strážov 4-1. Losiná je nyní na devátém místě, zatímco Strážov je desátý. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: V prvním poločase jsme byli určitě lepším týmem. První gól byl pro nás poněkud šťastný, jelikož jsme využili nedorozumění soupeřova hráče s brankářem. Poté jsme po zbytečné ztrátě balónu na půlce inkasovali vyrovnávací gól. Naštěstí jsme se nesložili a hráli jsme aktivně dál, což vedlo do konce prvního poločasu k dalším dvěma brankám. Po přestávce jsme pokračovali v dobrém výkonu a vstřelili jsme dva góly, které nám ovšem nebyly uznány z důvodu ofsajdového postavení. Soupeř několikrát nepříjemně zahrozil ze standardních situací, po jedné z nich nás zachránilo břevno. V 81. minutě však pohlednou samostatnou akci zakončil třetím gólem v zápase Tomáš Hrach, čímž pojistil naše zasloužené vítězství.

SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: Do utkání v Losiné jsme odjížděli s několika vynucenými změnami oproti předchozímu utkání, kdy například Kuba Kalivoda měl za sebou již zápas za B tým. Bohužel hlavně v prvním poločase jsme se nedokázali vyrovnat s velmi důraznou hrou domácích. Po námi špatně zahrané malé domů jsme prohrávali. Na tento gól dokázal zareagovat Ivan Hryhorak přehozením domácího brankáře po vysunutí Michalem Chalušem. Bohužel do konce poločasu jsme si vybrali ještě dvě slabé chvilky v bránění a do kabin jsme tak šli za stavu 1:3. Ve druhém poločase jsme částečně srovnali tempo a měli jsme několik příležitostí, kdy jsme utkání mohli zdramatizovat. V jedné situaci pomohlo domácím i břevno. Následně se ale Losiné povedlo vstřelit čtvrtý gól, což celý zápas definitivně rozhodlo.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Gavora [-] (46. O. Tic [-] ) , T. Pech [-] (66. D. Matulka [-] ) , R. Spörl [-] , V. Tobrman [-] (85. D. Hora [-] ) , T. Hrach [-] , M. Bodanský [-] (68. P. Tančouz [-] ) , L. Šindelář [-] , V. Hajšman [-] , O. Hubka [-] , M. Šindelář [-] (68. D. Šlais [-] )

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - J. Michel [-] - R. Šteiner [-] (58. D. Kološ [-] ) , L. Soušek [-] , M. Chaluš [-] - I. Hryhorak [-] , M. Kalivoda [-] - O. Uruba [-] , J. Kalivoda [-] (86. D. Bouberle [-] ) , J. Vališ [-] , J. Franc [-]

ŽK: 33. L. Šindelář , 54. O. Tic , 60. M. Bodanský , 88. V. Hajšman .
Hráči zápasu: T. Hrach .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Kulhánek Milan - GUBIŠ Jaroslav (N), KREIBICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Miloslav Matoušek
Tip experta: výhra domácích

Na domácím pažitu bude brát Losiná všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích