6:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice rozstřílely Klatovy, rozhodl druhý poločas


Branky


7. M. Barborka (vl.) , 54. A. Faltys , 61. F. Marc , 75. J. Pavlík , 80. F. Marc , 89. A. Faltys - 68. Z. Kotáb
15

Horažďovice porazily Klatovy vysoko 6-1. O jednoznačném vítězství domácích rozhodl druhý poločas, v kterém Horažďovice vstřelily hned 5 branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký vlastní gól hostů

Horažďovice nastoupily do zápasu sebevědomě, od úvodních minut přesně kombinovaly a soupeře dostaly ihned pod tlak. Jejich aktivita vyvrcholila v 7. minutě, kdy si nešťastným způsobem srazil balón do vlastní branky hostující Barborka. Rychlý vlastní gól Klatovy trochu zaskočil a dlouhou dobu se nemohly naplno dostat do utkání. Naopak domácí hráli uvolněně a na jejich straně byla k vidění řada pohledných fotbalových momentů, ve finální fázi jim však scházela větší přesnost. První poločas zakončil nedovoleným zákrokem hostující Kotáb, který za svůj prohřešek viděl žlutou kartu. 

Domácí rozjeli gólostroj

Pokud diváci vydrželi na fotbale i na druhý poločas, tak byli bohatě odměněni. Horažďovice pokračovaly po přestávce ve výborném výkonu a v 54. minutě přidal druhý gól Faltys. Domácímu týmu vycházelo téměř vše a v 61. minutě stvrdil velkou herní převahu třetím gólem Marc. Hosté tentokrát dokázali zareagovat a v 68. minutě snížil po pěkné akci Kotáb. Domácí však rozjeli gólostroj a v 75. minutě přesným zakončením zvyšoval už na 4-1 Pavlík. Hostům se v druhém poločase vůbec nedařilo a v 80. minutě prohrávali už o čtyři góly, když se podruhé v zápase trefil Marc. Pozadu za spoluhráčem nechtěl zůstat ani aktivně hrající Faltys, jenž v 89. minutě uzavřel skóre na konečných 6-1. 



Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] - J. Karásek [-] (51. F. Marc [-] ) , J. Boček [-] , O. Šabek [-] , A. Rojt [-] (51. M. Mlnařík [-] ) , J. Pivnička [-] (73. P. Klečka [-] ) , J. Pavlík [-] , A. Faltys [-] , M. Lojík [-] (65. J. Reindl [-] ) , J. Kodýdek [-] (65. Š. Urban [-] ) , M. Šašek [-]

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - J. Pretzelmayer [-] , Z. Kotáb [-] , M. Barborka [-] (73. Z. Cibulka [-] ) - T. Partyngl [-] , B. Valeš [-] , A. Prančl [-] - J. Fiala [-] , O. Mareš [-] (44. L. Korpa [-] ) - R. Pilný [-] (82. L. Urs [-] ) , J. Potužník [-]

ŽK: 45. Z. Kotáb .
Hráči zápasu: M. Šašek , A. Faltys .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOŘAN Josef - FILLINGER Miloš, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Patrik Smetana
Tip experta: výhra domácích

Klatovy venku všichni známe. Áčko jim hraje sice v sobotu, ale stejně si myslim, že domácí vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů