4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Svéradice se vytáhly na favorita a zaslouženě zvítězily


Branky


16

Svéradice v 16. kole zaskočily favorizované Dobřany a na svém hřišti vyhrály 4-0. Domácí rozhodli o výsledku již v prvním poločase, kdy se jim podařilo vstřelit tři branky. V 87. minutě stvrdil vysoké vítězství Svéradic Mičkal a Dobřany poprvé na jaře okusily hořkost porážky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jednoznačně pro domácí tým

Hostující tým utkání trochu zaspal a toho hned ve 3. minutě využily Svéradice. Na konci pěkné týmové akce stál Kába, který otevřel skóre zápasu. Dobřany se z prvního gólu ještě pořádně nevzpamatovaly a jejich brankář lovil míč ze sítě podruhé. V 11. minutě se ocitl ve výborné pozici Petřík a šancí nepohrdl. Domácí hráli jednoduše a účelně, s čímž měla hostující obrana velké problémy. Dobřany se naopak nemohly vůbec dostat do zápasu a v jejich hře byla spousta nepřesností a ztracených míčů. Svéradice předvedly v prvním poločase výborný výkon, který ještě korunovaly třetí brankou ve 43. minutě, kdy se prosadil Vachuška

Mičkal potvrdil vysoké vítězství

Po přestávce oba týmy provedly jednu změnu v poli. Na domácí straně skončil Chládek a jeho místo zaujal Hrachovec. Hostující trenér stáhl Rajta a místo něj na trávník vyběhl Gleissner. Fotbalisté Dobřan si v druhém poločase počínali o něco lépe, ale jejich útočná snaha končila buď na vápně soupeře nebo si s ní poradila domácí obrana. Vyloženou šanci si hosté vypracovali cca až 10 minut před koncem, ale velkou příležitost ke snížení neproměnili. Svéradice definitivně stvrdily vítězství v 87. minutě, kdy přidal čtvrtý gól Mičkal. Dobřany tak poprvé na jaře odjely bez bodu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: Bohužel tentokrát se nám vůbec nepovedl vstup do zápasu a už v 11. minutě jsme prohrávali 2:0. Domácí hráli jednoduchý fotbal, který na naší obranu platil. My jsme se vůbec nedokázali dostat do hry. V naší hře bylo spoustu nepřesností a chyběl nám klid na balónu. Domácí přidali těsně před poločasem třetí branku, a tak se šlo do kabin za stavu 3:0. Do druhé půle jsme vstoupili o něco lépe, ale vyloženou šanci jsme si vytvořili až deset minut před koncem. Bohužel jsme ji neproměnili a naopak domácí tři minuty před koncem přidali ještě čtvrtý gól. Tentokrát jsme si vypili kalich hořkosti až do dna a musíme to odčinit příští týden doma proti Chanovicím.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] (77. V. Větrovec [-] ) , L. Petřík [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] (50. F. Hrachovec [-] ) , D. Juhaňák [-] , V. Brůha [-] , M. Doležal [-] , P. Mičkal [-]

TJ Dobřany
K. Lang [-] - T. Mertl [-] , V. Bouček [-] , J. Rajt [-] (50. M. Gleissner [-] ) - M. Hohlberger [-] , Š. Mertl [-] (84. D. Málek [-] ) , P. Brabec [-] - P. Hejhal [-] (84. M. Skřivan [-] ) , M. Fabián [-] , O. Havlíček [-] (84. D. Mertl [-] ) - J. Ebelender [-] (84. T. Klír [-] )

ŽK: 32. P. Mičkal , 43. R. Kába , 59. D. Juhaňák - 19. M. Fabián , 85. M. Skřivan .
Hráči zápasu: V. Brůha , A. Vachuška .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kulhánek Milan - VELÍŠEK Jiří, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jan Kadlec ml.
Tip experta: výhra hostů

Dobřany nedopustí, aby Měcholupy získaly větší náskok, a proto vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů