Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2023 18:00

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy nedaly v dohrávce Blovicím šanci a znovu vedou tabulku


Branky


16

Měcholupy porazily v dohrávce 16. kola Blovice 4-1 a posunuly se opět na první místo. Měcholupy si vítězství zajistily už v prvním poločase, ve kterém skórovaly třikrát. V současné chvíli vedou tabulku s jednobodovým náskokem na druhé Dobřany, navíc mají stále jeden zápas k dobru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii Měcholup

Domácí, i když oslabení o několik klíčových hráčů, byli na soupeře velmi dobře připravení a od úvodních minut hráli poctivě odzadu, zároveň spoléhali na rychlé protiútoky, což Blovicím dělalo velké problémy. Již ve 4. minutě vyzrál na hostující obranu Duchek a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. V 8. minutě nečekaně zaváhala i obrana domácího týmu a po špatné domluvě se prosadil hostující Heřman. Do konce prvního poločasu už si Měcholupy v defenzivě počínaly svědomitě a soupeře do ničeho nepustily. Nadále hrozily z rychlých brejků a jejich snaha se vyplatila ve 23. minutě, kdy se objevil ve velké šanci domácí Čížek a znovu poslal svůj tým do vedení. Třetí gól přidal z dalšího protiútoku těsně před koncem první půlky Bečka

Javorský pojistil vítězství

Taktika domácího týmu fungovala na jedničku a v druhém poločase to potvrdil hrající trenér Javorský, který v 62. minutě upravil skóre zápasu už na 4-1. Měcholupy si v klidu hlídaly třígólový náskok a ve zbytku zápasu spálily ještě několik dalších příležitostí. Domácí zvládli dohrávku 16. kola a díky třem bodům se vrátili do čela tabulky. Malou výhodou Měcholupů je, že proti druhým Dobřanům mají ještě jedno utkání k dobru. V dalším zápase se nový lídr B.třídy sk. B střetne doma se silným Hrádkem, Blovice přivítají poslední Štěnovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Karel Veselka, hráč: Před zápasem měl trenér trochu problém se zraněními několika hráčů základní sestavy, takže ho čekal těžký úkol, jak to celé postavit. Nakonec se mu to povedlo výtečně a body zůstaly u nás. Do zápasu jsme šli s tím, že blovická hra se točí jenom kolem dvou hráčů, což jsou Krásný a Tříska, tudíž jsme chtěli hrát v bloku a hrozit rychlými brejky. To se nám povedlo a hlavně jsme uhlídali jejich dva nejlepší hráče. Od Blovic jsem čekal daleko víc, než předvedli, ale díky naší skvělé obraně, až tedy na jediný gól, kdy jsme se nedomluvili na obsazení hráče při standardce, neměli vůbec žádné velké šance. Naopak my jsme v zápase mohli přidat ještě nějaké góly navíc. Jsou to pro nás důležité body a doufám, že v takové bojovnosti budeme pokračovat i další zápasy.

TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Soupeři jsme vyšli vstříc a kývli jsme na změnu hrací plochy, i když je hřiště pro oba mančafty stejné, tak jsme se od začátku necítili komfortně. Bohužel, obavy se potvrdili: malé hřiště s kluzkým terénem bylo proti nám. Stejně tak hra soupeře, který hrál účelně a jednoduše, to na nás platí. Je to zkušený mančaft, jeho hráči nás nekompromisně trestali za naše hrubky v defenzivní práci. A my jsme byli ve v koncovce neškodní. Soupeři gratuluji.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - P. Javorský [-] (81. J. Valečka [-] ) , S. Bečka [-] , O. Červený [-] , D. Novák [-] , V. Čížek [-] (90. J. Kolář [-] ) , J. Duchek [-] (84. O. Novotný [-] ) , D. Voves [-] , J. Kadlec ml. [-] , F. Zelenka [-] , K. Veselka [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Houdek [-] , A. Zdvořáček [-] , R. Kolář [-] (76. J. Vlčnovský [-] ) , M. Štětina [-] (55. L. Břicháček [-] ) - L. Krásný [-] , R. Rous [-] , D. Tříska [-] , J. Vokurka [-] , M. Heřman [-] - L. Skřivan [-] (55. I. Ivanov [-] ) -

ŽK: 27. D. Voves - 27. J. Vokurka , 75. R. Kolář .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Bína Roman - KEČKEŠ Jan, TYKAL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jan Kadlec ml.
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že to s týmem urveme a budeme brát tři body proti silným Blovicím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích