0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Strážově bez branek


Branky


15

Strážov remizoval ve 14. kole se Svéradicemi 0-0. Největší šanci měli domácí v prvním poločase, kdy neproměnili pokutový kop. Po přestávce si více šancí vypracovali hosté, ale ani oni branku nevstřelili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážov neproměnil penaltu

Na obou týmech byla od začátku vidět delší pauza od mistrovského zápasu. Strážov se od začátku snažil o kombinaci, ale v jeho hře byla řada nepřesností a ztracených míčů. Hosté byli rovnocenným soupeřem, ale rovněž jim chyběla větší kvalita v předfinální a finální fázi. V prvním poločase se na hřišti odehrála spousta soubojů o balón. Po nedovoleném zákroku jednoho z hostujících hráčů dostal Strážov výhodu pokutového kopu, hostující brankář Soukup se ovšem vyznamenal a vyloženou šanci soupeře zlikvidoval. Po prvních 45 minutách bylo skóre 0-0. 

I po přestávce bez branek

V druhé půli se pokračovalo ve stejné hře s tím, že hosté měli více nebezpečných šancí. Obě mužstva udělala v úvodu druhé půlky jednu změnu v poli. Na domácí straně skončil Hryhorak a na jeho místo přišel Červený, hosté stáhli Makovce, kterého nahradil Pánek. Po přestávce se opět bojovalo a za několik ostřejších zákroků rozhodčí udělil dohromady 4 žluté karty. Svéradice měly o něco blíž ke gólu, ale jejich zakončení bylo nepřesné. V úplném závěru zápasu se ocitl jeden z hostujících hráčů v obrovské šanci, gólovku však na poslední chvíli zmařil záchranným skluzem stoper Michel a zabránil tak jasné brance. 



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: První jarní mistrovské utkání diváka fotbalově nadchnout nemohlo. V naší hře byla spousta nepřesností. Zároveň nám chyběla i větší odvaha se zápasem něco udělat. Ale ani soupeř ze Svéradic nedokázal souvisleji kombinovat. K vidění byla také spousta soubojů. Pár šancí bylo na obou stranách, kdy nejvýraznější na naší straně byla neproměněná penalta v prvním poločase a na straně soupeře nepřímý volný kop po odpískané malé domů. Zápas tak skončil spravedlivou remízou.

FK Svéradice
Martin Heimlich, asistent trenéra: K zápasu do Strážova jsme odjížděli v okleštěné sestavě s tajným přáním získat alespoň bod. Po průběhu zápasu jsme ho sice získali, ale vraceli jsme se zklamání, protože jsme měli vyhrát!!! Domácí kromě penalty, kterou náš brankář zneškodnil, neměli prakticky nic a mi naopak své šance neproměnili. Ve Strážově jsme dnes body ztratili. Pochvalu zaslouží celý tým, přesto bych vyzdvihl výkon brankáře Michala Soukupa, který se vrátil po těžkém zranění téměř po roce.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - D. Kološ [-] - L. Soušek [-] - I. Hryhorak [-] (56. T. Červený [-] ) - R. Šteiner [-] (80. B. Mayer [-] ) , L. Kalivoda [-] , J. Vališ [-] , O. Uruba [-] , J. Flodr [-] , M. Chaluš [-] , J. Michel [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] (51. R. Pánek [-] ) , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , F. Machovský [-] , P. Majer [-] , V. Brůha [-] , M. Doležal [-] , E. Bouše [-] , P. Mičkal [-]

ŽK: 23. M. Chaluš , 58. L. Soušek , 88. L. Kalivoda - 47. A. Vachuška , 88. E. Bouše .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Velíšek Jiří - BERNARD Filip, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Ondřej Pressl
Tip experta: výhra domácích

Na podzim jsme si odvezli ze Svéradic vydřený bod, takže nás nečeká lehké utkání, ale věřím, že zabojujeme a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích