2:2
(2:2)
26. J. Stejspal
45. M. Holar (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov byl zaskočen Postřekovem. Šestý tým tabulky sehrál vyrovnaný duel s třetím Chodovem


Branky


8

Jedno z dalších velmi vyrovnaných utkání sehráli fotbalisté Vejprnic. Na svém domácím hřišti před stovkou diváků přivítali tým Chodova. O celém osudu utkání rozhodl již první poločas, který přinesl všechny čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá vyrovnání a bohatý boj

Dvakrát se domácí dokázali dostat do vedení, dvakrát o něj přišli. Ani jednou se Vejprnicím nepodařilo vedení udržet na nějaký delší časový úsek, a tak bezesporu lze prohlásit, že se jednalo velmi vyrovnaný souboj, který divákům přinesl poměrně dost akce.

První radost domácím fanouškům připravil Milan Steinbrücker, který domácí vyslal v devatenácté minutě do vedení. Radost ale vydržela jen do šestadvacáté minuty, kdy se o vyrovnávací branku postaral Jan Stejspal. Po této brance se hra uklidnila, a fanoušci si museli počkat až na závěrečný tlak, který byl opět velmi výrazný.

Ve dvaačtyřicáté minutě podruhé udeřili domácí, konkrétně Jakub Guldán, a domácí tak podruhé vedli. Pro Vejprnice smolná situace nastala v samotném závěru půle, kdy pokutový kop proměnil Martin Holar. Toto vyrovnání ve 45. minutě zpečetilo události první půle.

Druhá půle nepřinesla rozuzlení

Ve druhých pětačtyřiceti minutách jsme se nedočkali žádné situace, která by přinesla branku, a tím pádem jednoznačné rozhodnutí. Oba celky se tak rozešli dělbou bodů, a pro Chodov je již zcela jistě dohráno. Tuto sezónu zakončí na bronzové pozici. Jedná se tak o velmi milý úspěch fotbalistů Chodova.

Vejprnice ale čeká ještě velmi zajímavý souboj o sedmé až devátém místě, přičemž Vejprnice v současnosti hájí osmou příčku. Fotbalisté Slavie mají stejný počet bodů, jako sedmé Kdyně. Zároveň drží náskok jednoho bodu na devátou Planou.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - M. Hora [-] , J. Guldán [-] , J. Pospíšil [-] , L. Sochor [-] , D. Csambal [-] , D. Vodrážka [-] (66. M. Mottl [-] ) , O. Herzog [-] , M. Steinbrücker [-] (66. D. Král [-] ) , M. Homolka [-] , P. Davídek [-]

TJ Tatran Chodov
T. Krutina [-] - R. Čadek [-] (66. T. Cuhra [-] ) , M. Kapic [-] , M. Lorenz [-] , D. Janek [-] , V. Moravec [-] (58. L. Hrubý [-] ) , M. Holar [-] , K. Šmejkal [-] , J. Stejspal [-] , L. Reiniger [-] , T. Hruška [-] (88. O. Chmelík [-] )

ŽK: 36. L. Sochor , 79. D. Csambal - 22. M. Holar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - KRAUS Jan, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů