3:3
(2:3)
4. M. Hora
24. D. Král (p.)
37. D. Král
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:15

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá Tlučná ztratila s Vejprnicemi. Týmy si body dělily


Branky


9. L. Kouřil , 32. J. Sadílek (p.) , 77. P. Soukup - 4. M. Hora , 24. D. Král (p.) , 37. D. Král
8

V tabulce druhá Tlučná na domácí půdě poměrně překvapivě ztratila body s Vejprnicemi, které se nachází na průběžném osmém místě. Konečná remíza může být ale domácími vnímána jako štěstí, neboť po první půli to s nimi moc dobře nevypadalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek a rychlý úvod k tomu

Celé utkání ale začalo ve velmi rychlém tempu. Vejprnice poslal do vedení ve čtvrté minutě Matěj Hora, nicméně jeho radost opravdu neměla dlouhého trvání. Devátá minuta a bleskové vyrovnání v podání Lukáše Kouřila.

Druhá část prvního poločasu pokračovala výměnou penaltových dovedností. Ve čtyřiadvacáté minutě se z pokutového kopu prosadil David Král, a Vejprnice tak podruhé v utkání vedly. Rovněž z penalty ale vyrovnal Jaroslav Sadílek, to se psala 32. minuta. Brankovou smršť prvního poločasu zakončil David Král, jehož druhá branka poslala Vejprnice do těsného vedení, které vydrželo až do konce poločasu.

O dělbě bodů rozhodl Soukup

Pro Tlučnou to bylo poměrně těžké utkání, které se rozhodně nevyvíjelo dle domácích představ. Sto padesát diváků si ale mohlo oddechnout díky třetímu vyrovnání domácího týmu. 77. minuta a Pavel Soukup, který svou trefou zařídil alespoň nějaký bodový příděl pro Tlučnou, která se, poměrně překvapivě, trápila s papírově slabšími Vejprnicemi.



Sestavy


TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - L. Kouřil [-] (71. M. Kouřil [-] ) , M. Stehlík [-] , R. Novák [-] (46. L. Polák [-] ) , K. Stuchl ml. [-] (46. P. Soukup [-] ) , F. Veselý [-] , J. Sadílek [-] , M. Škoda [-] (71. D. Černý [-] ) , J. Folk [-] , M. Seidl [-] (46. J. Saitz [-] ) , O. Šafránek [-]

SK Slavia Vejprnice B
J. Turek [-] - L. Csambal [-] , O. Herzog [-] , M. Steinbrücker [-] (77. V. Maidaniuk [-] ) , M. Homolka [-] , P. Davídek [-] , D. Král [-] , M. Hora [-] , J. Guldán [-] , D. Vodrážka [-] , D. Csambal [-] (90. M. Mottl [-] )

ŽK: 22. K. Stuchl ml. , 24. M. Seidl , 78. J. Folk - 31. M. Hora . ČK: 91. D. Černý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - REIPRICH Václav, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Martin Suchý
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích