Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvoubrankoví střelci podrželi Koloveč


Branky


10

Celkem osm branek ve velké přestřelce mezi celky Koloveč a Sokol Bor. Pětaosmdesát diváků přihlíželo divoké nadílce branek, která nakonec skončila radostněji pro domácí TJ Slavoj Koloveč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankový poločas

Na první branku utkání se moc dlouho čekat nemuselo. Už v deváté minutě otevřel skóre hostující Jiří Stránský. Ten tak domácímu celku způsobil drobný infarkt.


Ve dvanácté minutě se ale divákům dostalo pomyslné resuscitace. O vyrovnávací branku se postaral Jakub Lužný, a o několik minut později svou první trefu dne zužitkoval David Tumpach.Další akce obou stran skončily mimo ohrožení branky, a tak hosté po prvním poločase prohrávali 2:1.

Exhibiční závěr

V druhé polovině utkání jsme se dočkali dokonce pěti branek, a tak měli diváci o zábavu velmi dobře postaráno. Pokračování této kanonády obstaral Marcel Hocmann, který vyrovnal dosavadní průběh utkání. Dvěma rychlými brankami po sobě se poté vytáhl Pavel Vachtl, který tak zřejmě definitivně potvrdil dominanci domácích. Výsledek se pokusil ještě korigovat Yuri Pachov, na jeho branku ale přišla velmi rychlá odpověď od Davida Tumpacha.

Současný lídr tabulky si tak pro fanoušky nachystal strhující bitvu, ze které vyšel jako vítěz. Bor je v tabulce po tomto utkání osmý.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - J. Souček [-] (31. P. Vachtl [-] ) , P. Kadlec [-] , D. Tumpach [-] (80. V. Šteffl [-] ) , M. Lucák [-] , M. Sušický [-] (31. T. Šlajs [-] ) , F. Šlajs [-] , J. Lucák [-] (70. R. Duchoň [-] ) , D. Soupír [-] , J. Lužný [-] , T. Mastný [-]

TJ Sokol Bor
K. Petrželka [-] - R. Mikulička [-] (84. Š. Vaňous [-] ) , K. Doleček [-] , J. Stránský [-] , Y. Pachov [-] , O. Mikulanda [-] , M. Michl [-] , D. Jutka [-] , M. Hocmann [-] , J. Burda [-] , J. Boško [-]

ŽK: 7. M. Sušický - 61. Y. Pachov , 72. J. Stránský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - FANFULE Ladislav, HEBR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Václav Kopejtko
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích