Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 18:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Rokycany nezvládly zápas o všechno a s 1.A třídou se loučí


Branky


20

Zápas dvou týmů zapletených do sestupových bojů nabídl souboj rezervy Rokycan a plzeňským Smíchovem. Domácím hrál do karet fakt, že na vlastním hřišti umí. V tomto zápase to ale nepotvrdili a po prohře padají do 1.B třídy. Naopak Smíchov se baráži vyhnul a příští sezónu ho uvidíme opět v 1.A třídě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal z obou stran velmi aktivně. Bylo znát, že oba týmy musí vyhrát.

Hned ve 2. minutě se ve velké šanci ocitl hostující Marek. Bránu ale z pár metrů vůbec netrefil. O chvíli později postupoval sám na bránu znovu Marek. Pod tlakem dobíhajících obránců ale levačkou trefil pouze břevno. Poslední velkou šanci úvodních minut měl domácí Karliček, který se dobře zorientoval ve vápně a zkusil překonat Beštu. Ten byl ale připravený a střelu vyrazil na roh.

Po této pasáži se hrálo spíše mezi vápny a bez větších šancí. Míč na kopačkách a více ze hry měli hráči Rokycan. Radovali se ale hosté. Chvíli před poločasem napřáhl za vápnem Miloslav Fujan a jeho ne příliš razantní, za to skvěle umístěná střela se otřela v šibenici o břevno a Buchar neměl šanci zasáhnout.

 

Rokycany věděly v jaké jsou situaci, a tak hrnuly všechny síly do útoku. To se ale brzy nevyplatilo. V 56. minutě totiž navýšil vedení hostující Dominik Titlbach. O 2 minuty později to ale bylo znovu o gól. Po standardní situaci doslova dotlačil míč do brány Lukáš Karliček.

Rokycany hrály stále vysoko, šancí ale bylo pomálu. Naopak na druhé straně několikrát utekli hráči Smíchova. Gólem to skončilo v 81. minutě, když brejkovou situaci zakončil Jakub Černý. V 90. minutě ještě ve vápně střílel Milan Kuráž. Jeho pokus se odrazil od břevna. Gólovou radost odšpuntoval pomezní rozhodčí, který vysprintoval směrem k půlce, čímž dal znamení, že míč přešel brankovou čáru. Smíchov tedy zvítězil a vyhnul se baráži. To samé platí pro Rokycany. Jen s tím rozdílem, že ty se v soutěži neudrží a padají do 1.B třídy. 



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: V zápase jsme měli lepší i horší chvíle, ale i díky neutuchající podpoře našich skvělých fanoušků jsme byli lepší a bojovnější než soupeř. Po zápase už to byla jen ukázka absolutní deviace všech zúčastněných, která by zasloužila minisérii na Netflixu. Teď jen přežít pracovní povinnosti, vyreklamovat telefon a jdeme žrát znovu. Nás se nezbavíte! Ať žije Taťána! UPDATE: Telefon se probral!



Sestavy


FC Rokycany B
N. Buchar [-] - J. Drábek [-] (61. J. Sedláček [-] ) , L. Karlíček [-] , J. Bouda [-] (55. P. Plzák [-] ) , F. Vondryska [-] , I. Umosor [-] , L. Pergl [-] (80. F. Pour [-] ) , M. Drábek [-] (46. A. Domingues [-] ) , T. Glazer [-] (80. M. Kužma [-] ) , T. Pliml [-] , S. Horváth [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - D. Kroc [-] (88. P. Míčka [-] ) , J. Marek [-] (88. M. Kuráž [-] ) , D. Titlbach [-] , J. Krčál [-] (74. L. Rout [-] ) , M. Fujan [-] , D. Bešta [-] , J. Přibáň [-] , T. Sládek [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

ŽK: 61. T. Glazer , 61. F. Vondryska - 32. M. Fujan , 57. J. Přibáň , 72. D. Kroc , 78. J. Marek , 85. J. Černý .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - MOLEK Eduard, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích