0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 16:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice příliš odporu nekladly, a Žákava si tak došla pro 3 body


Branky


23. V. Mencl , 46. T. Nekola , 57. V. Mencl
20

Unavení hráči Malesic si šli zápas tak říkajc užít a asi bez jediné motivace přivítali Žákavou. Ta musela vyhrát, aby vůbec mohla pomýšlet na vyhnutí se baráži. To se sice hostům povedlo, výsledek z Rokycan je ale posílá do baráže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté měli po dokopné a jakýkoliv výsledek zápasu už by jejich postavení nezměnil. Naopak Žákava měla o motivaci postaráno a na hřišti to bylo vidět. Domácí hráli uvolněně a ve vycházkovém tempu. Drželi sice míč, doupouštěli se však laciných chyb a ztrát, ze které padl i první gól zápasu. Václav Mencl zakončil protiútok více než dobrea hosté se mohli radovat.

 

Ve druhém poločase přidali hosté rychlou druhou brabku, když se už v úvodní minutě trefil Tomáš Nekola. Po necelé hodině hry přidali aktivní hosté i třetí branku, o kterou se psotaral podruhé v zápase Václav Mencl, a o vítězi tak bylo de facto rozhodnuto. Zbytek zápasu se dohrával spíše v exhiboční.m tempu a další branky už se diváci v Malesicích nedočkali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Dnešní zápas byl pro hodně z nás jeden z nejtěžších v sezóně. Chtěli jsme hrát původně v sobotu, ale protože zápas nešel kvůli rozhodčím přeložit, hráli jsme po dokopné (směje se) Na našem postavení v tabulce už zápas nemohl nic změnit, a tak jsme zkusili recept Matěje Maura, který jel do Dlouhého Újezdu po oslavách mistrovského titulu Interobalu, a dal hattrick, ale bohužel to tentokrát moc nezafungovalo. Žákava měla naopak velmi silnou motivaci, protože hráli o záchranu. Přestože jsme prohráli 3:0, myslím, že byl náš výkon lepší, než jsme před zápasem čekali a než se mnozí před zápasem cítili. Hráli jsme hodně uvolněně, občas až moc, a tak jsme hostům věnovali laciné góly, které si ale svojí snahou zasloužili. Posledních 20 minut jsme za mě hráli v exhibičním rytmu, kdy jsme hostům skoro nepůjčili balón a hodně se fotbalem bavili, tak snad nám i naši fanoušci odpustí jinak špatný výsledek na domácím hřišti.

FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Dobrý den. V podstatě celý zápas měl stejný obrázek. Domácí s pocitem, že už jim o nic nejde a po dokopné hráli v uvolněné atmosféře, snažili se držet míč a občas si i riskantně hráli s balonem. My běhali více bez míče, ale využívali jsme chyb soupeře a chodili do rychlých protiútoků, ze kterých padl i úvodní a jediný gól prvního poločasu. Nic tedy nebylo rozhodnuté, ale naštěstí jsme v úvodu druhého poločasu přidali druhý gól a od stavu 3:0 se už zápas jen dohrával.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - A. Boguševschi [-] , K. Schleis [-] (64. J. Čech [-] ) , M. Maur [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , P. Šmídl [-] , T. Kepka [-] , J. Havelka [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - M. Soukup [-] (64. V. Bouda [-] ) , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , M. Soukup [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] (85. I. Kašpar [-] ) , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (70. Z. Plzák [-] ) , S. Nekola [-] , L. Drugda [-]

ŽK: 70. J. Čech - 57. M. Soukup . ČK: 80. M. Soukup .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kostelník Lumír - SCHVEINERT Radek, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích