4:2
(2:1)
18. J. Szedmák
79. D. Paškan (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 14:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Křimice odmítly baráž, naopak Bolevec šanci na baráž stále má


Branky


13. M. Bublík , 29. M. Pelnář , 74. M. Zítek , 83. M. Zítek - 18. J. Szedmák , 79. D. Paškan (vl.)
20

Bolevec musel vyhrát, aby si udržel naději na baráž o záchranu. Křimice musely rovněž vyhrát, aby mohly pomýšlet na baráž o postup. Zápas lépe zvládli domácí, a 3 body tak zůstaly na Bolevci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po většinu prvního poločasu byl lepší domácí Bolevec. Do šancí se dostávali hlavně oni a když ve 13. minutě po chybě brankáře Moravce přehodil křimického gólmana Michal Bublík, vedli domácí 1:0.

Křimicím se nedařilo vůbec nic, paradoxně to ale byl právě tým vyznávající modrobílé barvy, kdo vstřelil další gól. Přetažený centr Jakuba Szedmáka se od zadní tyče odrazil za záda Tolknera, který na tento balón nedosáhl, a tak bylo po chvíli vyrovnáno.

Ve 28. minutě unikal sám Bublík. Stíhal ho Grambal, který dokázal na dlouhou nohu píchnout do míče a trefit, nejspíše, Bublíkovu ruku. Hra ale pokračovala, zkušený útočník se natlačil před křimického obránce, kterému nezbývalo nic jiného než faulovat. Následovala červená karta a přímý kop ze zajímavé pozice. Tak zajímavé, že Michal Pelnář dokázal míč dostat přes zeď až za záda Moravce, který ani u tohoto gólu nemůže mít čisté svědomí. Zbytek poločasu se nesl v poklidném duchu. Na hřišti bylo znát, že je křimických o jednoho méně, nicméně do žádné šance se, stejně jako v průběhu celého poločasu, nedostali. A když ani Bolevec nepřidal třetí gól, šlo se do kabin za stavu 2:1.

 

Druhý poločas začal vyrovnaně. Ani jeden z týmů se do šancí nedostával, a tak dlouho držel stav 2:1. Až v 63. minutě se ozvaly Křimice. Konkrétně Michal Pinc, který se dobře zorientoval ve vápně a z otočky na malém vápně trefil skákavý míč. Naneštěstí pro hosty ale dobrý zákrok vytáhl Tolkner. O chvíli později vybídl parádní průnikovou přihrávkou hostující Matějka Čechuru, který už ve vápně hledal lépe postaveného Špirocha. Ten ale volil střelu z první, a tak z velké šance vznikl jen ne příliš složitý zákrok pro brankáře Bolevce. Na gól se čekalo až do 74. minuty. Vysoký centr špatně odhadl Moravec a Martin Zítek tak neměl příliš složitou práci s dopravením míče do sítě. O chvíli později přišlo snížení. Rohový kop si v nepřehledné situaci srazil do brány David Paškan a Bolevec se mohl o důležité 3 body začít strachovat. Ne ale moc dlouho. Odpověď na sebe opět nedala dlouho čekat. Martin Zítek si obhodil špatně vystupujícího obránce, udělal kličku vyběhnutému gólmanovi a do prázdné brány upravil na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu



FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: První poločas byl od nás opět velice ospalý, chyběl pohyb, nasazení a koncetrace. Bohužel to vyústilo v naše dva darované góly soupeři a zbytečná červená karta. Za výkon ve druhém poločase musím však všechny hráče pochválit. Ano opět jsme dostali dva laciné góly, za které si můžeme sami, ale jinak jsme domácí druhý poločas k ničemu nepustili. Paradoxně o jednoho hráče méně jsme hráli lépe takticky a organizačně. Začali jsme běhat a dostávat se do šancí, škoda jen, že jsme žádnou ze tří stoprocentních šancí nevyužili… věřím, že kdybychom srovnali na 2:2, tak by se domácí začali strachovat o výsledek a možná byl zápas ještě zajímavý. Ale to jsou jen spekulace… Výhru bere soupeř a my jsme tak zakončili tímto zápasem letošní fotbalový ročník. Závěrem děkuji všem hráčům, trenérům a lidem, kteří se starají o křimický fotbal za celou sezónu 2022/2023.



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - J. Šedivec [-] , J. Jaroš [-] , J. Šplíchal [-] (86. M. Konopík [-] ) , O. Šnaider [-] (62. M. Šedivec [-] ) , K. Dejmek [-] (70. M. Zítek [-] ) , J. Hibler [-] , D. Paškan [-] , M. Pelnář [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - L. Čejka [-] (82. P. Fořt [-] ) , V. Kuneš [-] (65. D. Matějka [-] ) , J. Dytrt [-] (65. V. Sýkora [-] ) , J. Křehlík [-] , P. Grambal [-] , L. Koutek [-] (65. F. Mareš [-] ) , T. Čechura [-] (88. M. Špiroch [-] ) , J. Szedmák [-] , J. Volena [-] , M. Pinc [-]

ČK: 28. P. Grambal .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - SLADKÝ Stanislav, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích