1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby porazily Horšovský Týn a jdou do baráže


Branky


19. M. Falout - 16. Š. Tomaka , 59. J. Cole
20

Oba týmy by si vítězstvím zajistily baráž. Možná překvapivě to ale byli hosté, kdo se nakonec radoval. Horšovksý Týn je tak bez šance na krajský přebor. Luby čeká baráž o udržení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 10 minut byl lepší domácí Horšovský Týn, který se dostal do tlaku, ze kterého ale úvodní branka nepadla. Když se poté hra vyrovnala, zastavili hráči Horšovského Týnu unikajícího útočníka hostů jen za cenu faulu. Přímý kop kousek za vápnem zužitkoval Štěpán Tomaka na výbornou. Na stranu gólmana vyslal nechytatelný projektil a Luby vedly. Domácí vyrovnali po chvíli. Nedůraz hostů ve středu pole vyústil samostatným únikem dostal Marek Falout, který přehodil Hromadu a bylo vyrovnáno.

 

 

Do druhého poločasu nastoupili domácí stejně, jako do toho prvního. Aktivně a hsoty do ničeho nepouštěli. Když ale Luby přečakly úvodní tlak, dostali se po dobře sehrané brejkové akci do vedení 2:1. Tomaka vysunul Petrželku, který zpětnou přihrávkou našel Jeroma Cola. Ten se nymýlil a Luby vedly. Na konci zápasu měli domácí hráči tlak. Všechny šance ale pochytal spolehlivý Hromada, a tak se Start mohl bez ohledu na výsledky ostatních zápasů radovat z baráže.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Z naší strany nevydařené utkání, chybělo nám nasazení a vůle po vítězství i když to pro nás byl velmi důležitý zápas. Luby vyhrály zaslouženě, bojovaly a šly za vítězstvím, hodně hrozily z rychlých protiútoků a díky tomu vstřelily oba góly. Nejprve utekl za obranu hostující útočník, kterého ještě dokázal Sloup dohnat a faulovat na hranici pokutového území. Nařízený přímý kop proměnil Tomaka. Nám se podařilo srovnat hned o tři minuty, když se Falout dostal průnikem až před hostujicího brankáře a nádherným lobem ho překonal. Luby udeřily v 59. minutě, po našem rohovém kopu jsme nedokázali hru přerušit a soupeř využil naší rozházené obrany a skóroval.

TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér: Dostali jsme se díky tomuto zápasu do baráže a nesestoupili jsme. Měli jsme velké problémy se sestavou. Karty, zranění, nemoci. 5-6 hráčů základní sestavy vypadlo, takže musím všechny kluky pochválit, zhostili se toho na výbornou.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Straka [-] - J. Havlíček [-] (77. T. Novák [-] ) , M. Dibrivnyi [-] , J. Černík [-] (63. M. Mašek [-] ) , J. Malý [-] (46. M. Gregořica [-] ) , M. Falout [-] , O. Sloup [-] (90. M. Bláha [-] ) , O. Chrž [-] , A. Slinkin [-] , J. Čižikov [-] , M. Šutek [-] (90. O. Sladký [-] )

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - J. Cole [-] , J. Matějka [-] , D. Vozka [-] (85. D. Beránek [-] ) , Š. Tomaka [-] (92. O. Chval [-] ) , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] , L. Marek [-] , V. Řeřicha [-] (90. R. Švec [-] ) , H. Pikhart [-] , M. Vejskal [-]

ŽK: 15. O. Sloup , 79. O. Chrž , 89. M. Mašek , 91. M. Gregořica , 91. M. Falout .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křen Jiří - MOLEK Eduard, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích