Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


3. V. Řeřicha , 41. J. Matějka , 60. J. Matějka (p.) , 65. H. Pikhart , 83. J. Matějka (p.) - 12. J. Havlík , 35. L. Tomášek ml. (p.) , 38. J. Havlík
21

Chlumčany si mohly výhrou zajistit skvělou výchozí pozici pro polední kolo, aby se jednoduše dostaly do baraze. Proti byly ale Luby, které otočily nepříznivý výsledek z prvního poločasu a důležité bkdy, tak bere tým z Klatovska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřeli již po třech minutách Luby, když se trefil Václav Řeřicha. Vedení ale nevydrželo nikterak dlouhom Již ve 12. minutě dokázal srovnat Jan Havlík. Na další gól si museli diváci pockat až do 35. minuty. K nelibosti většiny padl ale do branky brankáře Hromady. Nařizenou penaltu pro hosty totiž proměnil Lukáš Tomášek. A za chvíli bylo v táboře hostů ještě veseleji. Podruhé v zápase se trefil Jan Havlík a Keramika vedla už o dva góly. Slibnou pozici do druhé půle ale zamezil snížením na 2:3 Jiří Matějka.

 

Po hodině hry bylo srovnáno. Nařízenou penaltu proměnil Jiří Matějka, který se tak stal druhým dvougólovým střelcem zápasu. O 5 minut později poslal domácí do vedení Hynek Pikhart. Hosté dělali co mohli, ale góly stříleli jen domácí. V 83. minutě proměnil další penaltu v zápase Jiří Matějka, který tak poslal domácí do dvougólového trháku a on sám završil hattrick. Dvougólový náskok uz domácí udrželi, a tak mohou slavit důležité tři body v cesteza baráží.



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: K zápasu asi nemám co říct… Asi jen to, že v prvním poločase se hrál jakž takž fotbal - v druhém poločase převzali režii zápasu páni rozhodčí, a výsledek je bohužel takový, jaký je…



Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - K. Křížek [-] (89. T. Blohmann [-] ) , J. Matějka [-] , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] (86. Š. Tomaka [-] ) , V. Koželuh [-] , L. Marek [-] , V. Řeřicha [-] , P. Čipera [-] , H. Pikhart [-] , F. Sýkora [-] (77. D. Vozka [-] )

TJ Keramika Chlumčany
P. Lösch [-] - P. Švec [-] (79. T. Hrdlička [-] ) , P. Dostálík [-] , P. Šimána [-] , J. Potočník [-] , L. Tomášek ml. [-] , M. Němeček [-] , M. Kulhánek [-] (33. R. Hýbner [-] ) , J. Havlík [-] (89. D. Fiala [-] ) , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 33. V. Koželuh , 75. F. Sýkora - 59. J. Havlík , 82. P. Lösch . ČK: 88. P. Čipera .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - PETRŽELKA František, BUREŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Václav Duspiva
Tip experta: výhra hostů

Každej, kdo v Lubech někdy hrál, ví, že tam Chlumčany nečeká nic snadnýho. Nic moc terén a bojovná parta domácích jim to značně znepříjemní. Kvalita je však na straně hostů a tak tam nakonec ty 3 body urvou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů