3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Rokycany si doma poradily s Luby, hostující gólman viděl červenou kartu


Branky


24

Zápas dvou týmů bojující o záchranu. Rokycany jsou doma silné a potvrdily to i dnes. Ač výkon nebyl nikterak přesvědčivý, domácí zvítězili a berou důležité tři body. Na co to bude stačit se uvidí na konci sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení hned ve 3. minutě, kdy z hranice vápna napřáhl Jiří Lev, jehož tečovaná střela zapadla až za Šítova záda. V 6. minutě dopravili domácí míč do sítě podruhé, zvednutý praporek ale gólovou radost zastavil.

Další šanci domácích měl Domingues, jehož střela zpoza vápna protáhla Šíta, který míč vyrazil na rohový kop.

Ve 20. minutě mohlo být srovnáno. Do nebezpečné pozice ve vápně se dostal Matějka. Wohlmuth ale konečky prstů vytáhl střelu na roh. O chvíli později vystihl rozehrávku domácích Cole. Míč se ale odrazil daleko z jeho dosahu.

O chvíli později se pískala na druhé straně penalta. Drábkův centr jeden z hostujících obránců srazil ve vápně rukou a pískala se "desítka". K té se postavil Michal Nový, který poslal míč do levého dolního rohu.

Za chvíli to ale bylo znovu o gól. Adresát průnikové přihrávky, Vojtěch Petřželka, napřáhl uvnitř vápna ke střele. Míč se otřel v šibenici o břevno a zapadl do brány.

 

 

Ve druhém poločase už se se šancemi spíše šetřilo.

V 56. minutě si vehementně žádali hosté odpískání pokutového kopu. Nejvíce aktivní byl v tomto směru brankář Šít, který i přes varovaní asistentky rozhodčí ve svých protestech pokračoval. Výsledkem byla červená karta. Do brány tak musel jít náhradní brankář Hromada a pro Šíta s velkou pravděpodobností sezóna skončila.

Přesilovka se ale domácím příliš nedařila. Nebezpečnější byli paradoxně hosté. Těm se ale míč do brány dopravit nepodařilo a tak na konci zápasu přišel trest. Do otevřených okének vtrhl Drábek, ktery předložil Matějovi Chmelířovi, který střelou do prázdné brány upravil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Zápas jsme výsledkově zvládli, herně už tolik ne. Zápas bych dal do třech fází. Do 30. minuty jsme byli fotbalovějším týmem, vytvářeli jsme si náznaky šancí, dali jsme 2 góly a asi jsme zaslouženě vedli. Soupeř hru od té 30. minuty srovnal, my jsme se dopustily chyb, ze které padl i ten gól na 2:1 ještě do poločasu. Ve druhém poločase jsme přistoupili k nějakým změnám v sestavě. Chtěli jsme se vrátit k tomu, že budeme aktivnějším týmem. Moc se nám to ale nedařilo. Přizpůsobili jsme se tempu hry soupeře, tím pádem utkání bylo velmi vyrovnané a de facto jsme ho rozhodli až v samotném závěru. Soupeř byl ve druhém poločase více než vyrovnaným týmem a i v 10 lidech si vytvářel tlak, kdy my jsme se bránili až u našeho vápna a bylo to otevřené utkání a hrozilo, že soupeř vyrovná. Bodů si ceníme, jsou důležité. Ale s herním projevem nejsme vůbec spokojeni.




Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Hereit [-] , M. Nový [-] (71. L. Pergl [-] ) , J. Drábek [-] , A. Domingues [-] (46. F. Vondryska [-] ) , J. Bouda [-] (46. M. Kužma [-] ) , D. Holek [-] , M. Drábek [-] , J. Janota [-] , T. Pliml [-] (78. M. Chmelíř [-] ) , J. Lev [-] (88. D. Kulle [-] )

TJ Start Luby
D. Šít [-] - H. Pikhart [-] , J. Cole [-] (83. T. Blohmann [-] ) , J. Matějka [-] , F. Sýkora [-] (83. V. Řeřicha [-] ) , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] (58. V. Hromada [-] ) , K. Křížek [-] , L. Marek [-] , P. Čipera [-] , M. Pivoňka [-] (67. Š. Tomaka [-] )

ŽK: 90. F. Vondryska - 40. V. Petrželka , 89. P. Čipera . ČK: 56. D. Šít .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NESVADBA Karel - RADA Aleš, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Szedmák
Tip experta: výhra domácích

Každý ví, že Rokycany doma a venku, to je jako den a noc. Rokycany tento zápas vyhrají.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích