0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice hrály se Smíchovem bez branek. "Pro diváky nekoukatelný fotbal," hodnotil zápas domácí kapitán Legát


Branky


24

Teprve druhá bezbranková remíza v této sezóně 1.A třídy. Tu první měly na svědomí Luby s Malesicemi. A právě Malesice byly zainteresované i v té druhé. Ta se zrodila v nedělním zápase proti Smíchovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo přišel na hřiště v Malesicích ať už jen s drobým zpožděním, pravděpodobně přišel o to nejzajímavější. V prvních dvou minutách se totiž objevily ve velké šanck oba týmy. Hosty ve velké šanci vychytal Faltus,  o pár chvil později nevyužili chyby v obraně hostů domácí Malesice, a tak to bylo stále 0:0.

Ve 14. minutě musel ze hry odstoupit domácí útočník Jiří Svoboda, s čímž přestal fungovat Malesicím útok. A když se útočení zdráhali i domácí, nemohla první půle skončit nijak jinak, než bezbrankovou remízou.

 

Druhý poločas nebyl o nic atraktivnější. Do šancí se oba týmy dostávaly spíše díky chybám v obraně. O něco více visel gól ve vzduchu před Faltusovou brankou. Žádnou z šancí ale hosté nevyužili, a tak bylo jasné, že diváci při nedělním odpoledni v Malesicích žádné branky nedočkají a zápas skončí výsledkem 0:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Dnešní zápas bohužel moc fotbalové krásy nepřinesl, přestože se hrál na perfektně připraveném hřišti a za dobrého počasí. Mrzí mě to hlavně kvůli lidem, kteří se přišli podívat a dlouhodobě nás podporují. Hosté se mohli ujmout vedení hned v úvodu, ale skvělým zákrokem nás opět podržel Derek Faltus. Pak se naopak po chybě hostující obrany mohli jít do vedení my. Z naší strany zápas výrazně ovlivnilo brzké odstoupení Jirky Svobody. V podstatě se nám rozpadla útočná hra a nedařila se nám kombinace. Ze strany hostů to nebylo o nic lepší a tak byl výsledkem za mě pro diváky nekoukatelný fotbal. Přestože jsme se při nástupu do druhé půle snažili o zlepšení, celé utkání se neslo v podobném duchu a šance vznikaly v podstatě jen díky chybám. Výsledkem tedy v podstatě nemohlo být nic jiného než bezgólová remíza.

SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Podle očekávání se jednalo o velmi vyrovnané utkání. Největší příležitosti první půle byly k vidění už během prvních dvou minut. Chyby v obraně však zůstaly na obou stranách nepotrestány. Ve druhém poločase mi přišlo, že jsou Malesice více na míči, ale my byli více nebezpeční. Žádnou z našich velkých příležitostí jsme však do branky bohužel dostat nedokázali a když se v samotném závěru po zákroku na Kubu Černýho nepískala penalta, tak jsme se s Malesicemi rozešli smírně. Výsledek nás mrzí, rozhodně jsme měli na to, abychom získali 3 body a odskočili Žákavě pod námi. Nicméně jsem přesvědčený, že máme dostatek kvality a síly na to, abychom ten 9. flek uhájili.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] (14. M. Krásný [-] ) , A. Boguševschi [-] (82. P. Henrich [-] ) , K. Schleis [-] , M. Maur [-] (82. T. Čečil [-] ) , M. Legát [-] , P. Šmídl [-] , J. Havelka [-] , J. Čech [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - D. Kroc [-] (79. J. Louda [-] ) , J. Marek [-] , D. Titlbach [-] , J. Krčál [-] (35. V. Duspiva [-] ) , M. Fujan [-] , D. Bešta [-] , J. Přibáň [-] , T. Sládek [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

ŽK: 36. M. Potoček - 21. J. Černý , 87. D. Titlbach , 90. M. Fujan .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - KŘEN Jiří, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jakub Szedmák
Tip experta: remíza

Zajímavý zápas, může to dopadnout jakkoliv. Zkusím remízu.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích