3:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 18:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hektický závěr v Mochtíně, hosté rozhodli z penalty v nastavení


Branky


18. J. Bejvl (p.) , 31. J. Pretzelmayer , 89. J. Lysek - 26. J. Čižikov , 58. J. Havlíček , 74. M. Falout , 92. M. Falout (p.)
22

Horšovský Ťýn se s Mochtínem trápil možná více než čekal. Proměněnou penaltou vystřelil 3 body Falout. Ty ale vůbec nemusely být. Co se ještě v závěru stalo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení se dostali možná překvapivě domácí fotbalisté, když se z penalty prosadil Jakub Bejvl. O rychlou odpověď ze strany Horšovského Týnu se postaral Jevgenij Čižikov, který srovnal na 1:1. Jak rychle se hostům podařilo srovnat, tak rychle zase o remízový stav přišli. Vedení vrátil Mochtínu po půl hodině hry Jaroslav Pretzelmayer. Ve zbytku první půle už diváci žádný gól neviděli, a tak se šlo do kabin za stavu 2:1.

 

Hosté potřebují v boji o nejpřednější pozice každý bod, takže ve druhém poločase museli zabrat. Neuběhlo ani patnáct minut druhého dějství a bylo vyrovnáno. Trefil se Jan Havlíček. V 74. minutě pak skóre otočil Marek Falout a 3 body byly blízko. Ale opravdu jen blízko. Chvíli před koncem totiž srovnal Jakub Lysek a vypadalo to na dělbu bodů. V 92. minutě ale měli hosté po faulu na Hlavička výhodu pokutového kopuy ke kterému se postavil Marek Falout a bezpečně proměnil. Závěr plný zvratů nabídl penaltu i na druhé straně. Možnost srovnání na 4:4 domácím zhatil skvělým zákrokem Straka, který tak chytil hostům dva body navíc.



Ohlasy k zápasu



FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: S předposledním týmem soutěže jsme se trápili celý zapas. Skóre otevřel Mochtín v 18. minutě z pokutového kopu. My jsme chtěli brzy vyrovnat a to se nám povedlo o deset minut později, prosadil se Čižikov o pět minut později jsme dostali další ránu v podobě obdržené branky, tentokrat se prosadil Pretzelmayer a skóre vydrželo až do poločasu. Když se v 58. minute trefil Havlíček a v 74. minute Falout, doufali jsme, ze už si zapas pohlidame. Jenže po několika nepromených šancích jsme v 89.minutě dostali branku na 3:3 a vypadalo to, že si body s Mochtínem rozdělíme. Jenže v 92. minutě byl ve vápně faulován Havlíček a z následné penalty se nemýlil Falout, aby toho nebylo málo, tak o minutu později měl i Mochtín možnost v podobě penalty a šanci na vyrovnání, proti byl ale brankář Straka, který penaltu krásným zákrokem chytil a zachránil nám všechny tři body.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Pretzelmayer [-] , D. Gajdušek [-] , S. Strejc [-] , Z. Smolík [-] (57. R. Smolík [-] ) , J. Šafránek [-] , Z. Novák [-] (79. J. Osvald [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Straka [-] - J. Havlíček [-] , M. Mašek [-] , M. Gregořica [-] , M. Falout [-] , O. Sloup [-] (84. O. Sladký [-] ) , J. Černík [-] , M. Šutek [-] , A. Slinkin [-] (46. M. Bláha [-] ) , J. Čižikov [-] , O. Chrž [-] (28. T. Novák [-] )

ŽK: 46. J. Žiak , 57. D. Gajdušek , 82. J. Šafránek - 41. J. Čižikov , 44. J. Černík , 80. M. Mašek . ČK: 82. D. Gajdušek .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - MOLEK Eduard, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Kulhánek
Tip experta: výhra hostů

Mochtín je slabé mužstvo a proto dávám výhru H. Týnu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích