D. Štolle 43. (vl.)
J. Szedmák 75.
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice si nechaly dvakrát utéct Potočníka a jsou bez bodů


Branky


43. D. Štolle (vl.) , 75. J. Szedmák - 9. J. Havlík (p.) , 70. J. Potočník , 78. J. Potočník
22

Atraktviní souboj dvou celků myslící si na krajský přebor. To nabídlo klání mezzi Křimicemi a Chlumčany. Ve vyvrovnaném utkání nakonec zvítězila Keramika, která je tak na čtvrtém místě. Křimice ale nemusí házet flintu do žita, na 4. místo zajišťující baráž ztrácí stále jen bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byly aktivnější hosté z Chlumčan. Z jejich lepšího pohybu a většího nasazená pramenila i první branka zápasu. Vojáček byl Grambalem faulován ve vápně a nařízenou penaltu proměnil stoper Jan Havlík. Křimice to neprobudilo. Naopak lepším týmem na hřišti byly stále Chlumčany, které chtěly a mohly přidat druhý gól. Šance na to byli, efektivita však vázla. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 0:1, rozherál Szedmák roh na Fořta, který hlavou usměrnil míč na bránu. Na brankové čáře si ještě míč do sítě srazil Dominik Štolle a bylo vyrovnáno.

 

 

Křimice vstoupily do druhého poločasu jako polití živou vodou. Vyrovnávací branka je očividně nakopla, žádná z dalších šancí se ale nuchytila, a tak bylo skóre stále 1:1. To vydrželo až do 70. minuty, kdy domácí obraně utekl Josef Potočník, který překonal Moravce. Za 5 minut bylo opět srovnáno. Z dálky zkusil štěstí Jakub Szedmák. Na dobře umístěnou přízemní střelu byl Lösch krátký, a tak bylo vyrovnáno. Křimice určitě chtěly 3 body, pro ty si ale bez pochyb přijeli i hosté. A ti byli nakonec štastnější. Dvě minuty po vyrovnání předvedli hosté na chlup stejnou akci, kdy se míč dostal do rapvého křídla na Josefa Potočníka, který se opět sám před Moravcem nemýlil a vystřelil Keramice 3 body.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Hodnocení: Náš výkon byl pocelý zápas velmi vlažný. Nevyšel nám vstup do utkání, kdy jsme po naší chybě darovali soupeři penaltu. Do poločasu se nám naštěstí podařilo po rohovém kopu srovnat na 1:1. Druhý poločas jsme byli aktivnější, vytvořili si šance, ale chyběla nám kvalita a možná trochu štěstí. Soupeř ve druhém poločase dobře bránil a spoléhal na brejkové situace. Bohužel obě branky, které jsme inkasovali byly totožné a padly právě po brejkových situacích. Nevím, zda nám dochází dech, ale to co nás zdobilo předchozí zápasy, to znamená agresivita, pohyb, zápal a touha vyhrát, se nám teď poslední zápasy vytrácí. Je to škoda, protože kvalitu kádru na slušné umístění v tabulce máme.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Do Křimic jsme jeli s obrovským odhodláním uspět, a od prvních minut si myslím, že jsme měli více ze hry. Soupeře jsme nechali hrát pouze na jejich polovině hřiště, a organizovaným blokem jsme je donutili pouze k nakopávaným míčům. Nám se dařilo hrát kombinačně a po zemi, což ústilo k většímu tlaku směrem k jejich brance, kde jsme se hlavně skrz krajní útočníky dostávali do šancí. Při jednom průniku do vápna byl náš hráč poslán k zemi a byl nařízen pokutový kop, který s přehledem proměnil nejlepší hráč zápasu - Havlík. Do konce poločasu jsme už neskórovali, ale udeřil soupeř ve 43. minutě a to po rohovém kopu, kde si Fořt dokázal najít míč a poslal balon směrem k brance, který jsme si srazili nešťastně do branky. Druhý poločas tedy začínal “od nuly”… Domácí se snažili dostávat směrem dopředu o něco více a hýřili lepším pohybem, kde ale opět naráželi do našeho dobře organizovaného bloku. Nám se zase v 70. minutě po pěkné akci podařilo Potočníkem navýšit skóre na 2:1, kdy tváří v tvář uspěl proti domácímu brankáři. Po 5 minutách se dokázali prosadit i domácí, když odražený míč našel nad vápnem kapitán Szedmák a pěknou, umístěnou střelou srovnal na 2:2. Zápas to byl velmi bojovný a plný soubojů, který jsme nakonec dokázali strhnout na naši stranu, když Havlík v 78. minutě krásnou přihrávkou našel nabíhajícího Potočníka, který v podobné situaci jako před tím dokázal zachovat chladnou hlavu, a brankáře opět zkušeně prostřelil. Tato branka byla poslední v zápase, a my si z Křimic tedy odvezli vydřené a důležité 3 body!



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Grambal [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , J. Volena [-] , L. Čejka [-] , M. Pinc [-] , V. Kuneš [-] (64. D. Matějka [-] ) , J. Dytrt [-] (70. J. Kovačič [-] ) , J. Křehlík [-] , P. Fořt [-]

TJ Keramika Chlumčany
P. Lösch [-] - P. Švec [-] (59. V. Smola [-] ) , P. Šimána [-] , J. Potočník [-] , L. Tomášek ml. [-] (94. T. Hrdlička [-] ) , M. Němeček [-] , M. Kulhánek [-] , D. Štolle [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 44. L. Milota , 88. J. Potočník , 93. J. Havlíček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - PŘIBYL Zdeněk, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jakub Kulhánek
Tip experta: výhra domácích

Chlumčany venku nemají stabilní výsledky. Naopak Křimice doma moc neprohrávají. Křimice zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích