Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava nasázela Bolevci sedm gólů


Branky


21. R. Škala , 27. M. Boukal , 42. T. Nekola , 48. R. Škala , 51. R. Škala , 53. M. Boukal , 76. I. Kašpar
22

Bolevec cestoval do Žákavy s cílem natáhnout sérii bez počážky. Od začátku ale bylo jasné, že dnes to snadné mít nebudou. Celkem inkasovali sedmkrát a jednoznačně odejli ze Žákavy bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli od ačátku zápasu lepším týmem. Ve 21. minutě to i gólově dokázal Richard Škala, který překonal Körnera. Ve 27. minutě to bylo 2:0. To navýšil vedení domácích Matěj Boukal. Vyhnout se Csaplárovy pasti se domácím povedlo ve 42. minutě, když na 3:0 navyšoval Tomáš Nekola.

 

 

A jak první poločas hráči Žákavy skončili, tak do toho druhé vstoupili. Ve 48. minutě upravil už na 4:0 Richard Škala. Stejný hráč se prosadil i o tři minuty později a jelikož to byl jeho třetí gól, bylo jasné, že završil hattrick. Hrozný vstup do druhého poločasu Bolevce korunoval gólem Matěj Boukal, která v 53. minutě vstřelil už třetí gól druhého poločasu. Ani za rozhodnutého výsledku ale domácí nezklápěli uši a stále se snažili hrát aktivní a pohledný fotbal. Gólový výsledek to ale nemělo. Naopak hosté ještě jednou inkasovali a po gólu Iva Kašpara jeli ze Žákavy se sedmigólovým přídělem a bez bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Zápas byl z naší strany povedený, každý z týmu šlapal, tak jak má a zasloužené body zůstaly doma. Výsledek zápasu v podstatě odpovídá hře. Soupeř tahal za kratší konec provazu většinu zápasu, ale musím ocenit, že i za nepříznivého stavu se stále snažil hrát fotbal. Mohli jsme ještě nějaké góly přidat, ale hosté mohli určitě 1-2 góly také vsítit, naštěstí naši gólmani byli proti. Další pozitivum na zápase je zapojení našich mladíků, kteří při naší momentální marodce dostávají více prostoru a velice dobře se s tím zatím vypořádávají. Jediná kaňka na zápase je zlomený prst našeho gólmana po dojetí hostujícího hráče a jeho následné střídání.




Sestavy


FK Žákava
T. Kosnar [-] (46. M. Vykoupil [-] ) - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] (53. I. Kašpar [-] ) , O. Soukup [-] , R. Škala [-] (75. J. Hamák [-] ) , M. Boukal [-] (53. V. Bouda [-] ) , S. Nekola [-] , Z. Plzák [-] (69. L. Mourek [-] )

SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Šplíchal [-] (70. J. Thomayer ml. [-] ) , O. Šnaider [-] , K. Dejmek [-] , J. Hibler [-] , D. Paškan [-] (31. M. Šedivec [-] ) , M. Pelnář [-] , J. Šedivec [-] , J. Jaroš [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 9. L. Drugda , 14. J. Smazal - 6. K. Dejmek , 76. J. Šedivec , 89. J. Hibler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sirový Václav - ŠKARDA Jiří, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Kulhánek
Tip experta: výhra domácích

Žákava se herně po vlně nezdarů zvedla a doma sbírá body. Žákava vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích