1:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice si odvezly tři body. Na těch se hattrickem podílel Maur


Branky


43. V. Pešek - 26. K. Schleis , 28. M. Maur , 44. M. Maur , 59. M. Maur
22

Trápící se Dlouhý Újezd se trápí dál po prohře s Malesicemi. Tu řídil hattrickem Matěj Maur. Domácí sice před pauzou snížili, stihli ale ještě jednou inkasovat. Ve druhém poločasu přidali hosté pojistku na konečných 4:1 a o třech bodech bylo jasno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Reklama na fotbal to v Dlouhém Újezdě určitě nebyla. Prvních 15 minut to spíše připomínalo zápas starých gard. Po úvodním 15minutovém otrkávání se oba týmy dostaly trochu více do tempa a zanedlouho s tím přišla i první branka zápasu. O tu se postaral hostující Karel Schleis, který tak poslal Malesice do vedení. Neuběhly ani tři minuty když zvyšoval Matěj Maur. Rázem vedly Malesice 2:0. Nový náboj zápasu dal ve 43. minutě Václav Pešek, který kopl přímý kop natolik dobře, že skončil až za Faltusovo zády. Když to vypadalo, že půjodu domácí do kabin s víceméně vztyčenou hlavou, přišel další gól hostů, kteří tak po gólu Matěje Maura opět odskočili na rozdíl dvou branek.

 

 

 

Druhý poločas už takový gólový koncert nenabídl. Oba týmy chtěly, ale góly se ne a ne dostavit. Jen v 59. minutě vstřelil čtvrtý gól Malesic a svůj třetí gól v zápase Matěj Maur, který se tak poprávu stal hráčem zápasu. Zbytek zápasu už se dohrával v poklidném tempu, bez zbytečných emocí navíc. Malesice si tak odvezly tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Ve vší účtě k soupeři byl pro nás dnešní zápas svojí úrovní spíše připomínkou loňského působení v I. B třídě spíše než většina zápasů se soupeři na úrovni I. A třídy. V prvních patnácti minutách to byl z obou stran fotbal v chůzi a do tempa jsme se dostávali pomalu. Zápas trochu rozhýbal až první gól, který dal po pěkné akci Matěj Maur. Zanedlouho na to jsme šli do vedení 2:0. Domácí snížili z pěkně kopnutého přímého kopu zpoza vápna, ale hned v zápětí jsme si vzali dvougólový náskok zpět. Ve druhém poločase zvýšil na konečných 4:1 po jedné z mnoha chyb domácích třetím gólem v zápase opět Matěj Maur. Zápas se pak v podstatě pouze dohrával a v uvolněném tempu ještě mohly nějaké góly padnout na obou stranách hřiště.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - M. Dvořák [-] - V. Pešek [-] (81. M. Vrba [-] ) , P. Földeši [-] , L. Zeman [-] , J. Synek [-] , R. Blatnický [-] (56. V. Šesták [-] ) , L. Gitta [-] , M. Stoklasa [-] , R. Skopový [-] , L. Pernglan [-] (75. V. Zeman [-] )

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - K. Schleis [-] , A. Boguševschi [-] (66. L. Kružík [-] ) , M. Maur [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , J. Havelka [-] (56. M. Krásný [-] ) , T. Kepka [-] , J. Čech [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

ŽK: 61. J. Synek .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŠLAUF Jiří, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jakub Kulhánek
Tip experta: výhra hostů

Újezd po dobrém vstupu do sezóny poměrně dost propadl jak bodově tak výkonnostně a Malesice zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů