2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:15

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Kralovice zvítězily a dál živí naději na postup


Branky


22

Dva týmy s opačnými starostmi. Domácí sahají po postupu, hosté by se rádi viděli na příčkách zajišťující záchranu. Tento zápas nakonec ovládli domácí, kteří tak mohou slavit 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli o něco lepší fotbalisté Rokycan. Měli více míč na kopačkách a dostávali se do šancí. Ty ale zůstaly vždy nevyužité. Naopak domácí fotbalisté dokázali využít chyby rokycanských hráčů před vlastním vápnem a v 10. minutě překonal Wohlmutha Petr Gažák. Hosté ale nesklídali zbraně a pět minut před koncem poločasu se jejich snažení vyplatilo. Trefil se Jaroslav Sedláček.

 

 

 

Druhý poločas byl vyrovnaný. Oba týmy si postupně vyměňovaly šance, bez gólového výsledku. Hostům se nepříliš povedly střídání a v 76. minutě inkasovali z kopačky Davida Běláče. Domácí už si hubený náskok pohlídali a můžou slavit důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Do zápasu jsme šli naladění tak, že je pro nád už povinnost získat 3 body. Sice jsme je získali, ale nebylo to jednoduché utkání. Soupeř nám nabídl mnoho šancí ke skórování a my je nevyužili. Velmi jsme se přizpůsobili hře soupeře a tak i náš výkon a obecně zápas vypadal. Každopádně povinnost 3 bodů jsme splnili a teď se všichni těšíme na středeční finálové utkání Krajského poháru proti Tachovu.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Do Kralovic jsme jeli s tím, že bychom chtěli navázat na bodovou šňůru a potvrdit stoupající formu. První poločas jsme podle mě byli fotbalovějším týmem, tvořili jsme si více gólových šancí, které jsme bohužel nedokázali proměnit, což se nakonec ukázalo jako klíčové. Před první inkasovanou brankou jsme měli dvě ložené šance, bohužel pak jsme se dopustili jednoduché ztráty nad naším vápnem a soupeř z toho dal branku na 1:0. My jsme tou naší hrou a vysokým nasazením dokázali do poločasu vyrovnat. Ve druhé půli jsme chtěli naší aktivitu ve středu a po stranách zvýšit, což se nám bohužel těmi střídáními, co jsme udělali úplně nepodařilo. Kralovice si ve druhém poločase dokázali utkání zkušené pohlídat a byly v těch prostorech na krajích hřiště i ve středu silnějším a fotbalovějším týmem. Hra se velmi vyrovnala a podle herního projevu by byla za mě spravedlivá remíza. Utkání jsme ale k tomu tíženému bodu nedokázali dovést, když jsme bohužel v závěru utkání inkasovali. Utkání určitě mělo svou kvalitu, hrálo se ve vysokém tempu. Mrzí nás, že jsme nedokázali přivést z Kralovic ani bod, protože pro nás by byl hodně cenný.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
O. Kozler [-] - P. Gažák [-] , M. Řenč [-] , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-] (46. D. Sládek [-] ) , J. Lavička [-] (67. M. Kulhánek [-] ) , J. Kulhánek [-] , O. Berbr [-] , O. Hurt [-] , D. Běláč [-] , T. Kříž [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Bouda [-] (46. A. Domingues [-] ) , M. Kužma [-] , J. Lev [-] (46. M. Chmelíř [-] ) , J. Drábek [-] , J. Sedláček [-] , R. Ryba [-] (79. L. Pergl [-] ) , M. Drábek [-] , D. Holek [-] (70. L. Titl [-] ) , T. Pliml [-] (46. F. Vondryska [-] ) , J. Janota [-]

ŽK: 83. J. Drábek .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - SIROVÝ Václav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jakub Kulhánek
Tip experta: výhra domácích

V domácím prostředí jsme silní, myslím si že s přehledem vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů