3:1
(0:0)
85. D. Holek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany přidaly další výhru, tentokrát to odnesly Křimice


Branky


50. T. Glazer , 69. J. Bouda , 92. M. Kužma - 85. D. Holek (vl.)
20

Rokycany psílený o hráče z A týmu dokázaly porazit Křimice. Ty se opět zkomplikovaly cestu do krajského přeboru. Góly v Rokycanech padaly až ve druhé půli. Domácí dali o dva víc a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu měl hostující Sýkora, který mířil na zadní tyč. Bohužel pro Křimice těsně minul tyč Wohlmuthovy branky. Zhruba do 20. minuty se hrál vvyrovnaný fotbal mezi vápny. Od této minuty ale plně převzali iniciativu domácí, kteří byli lepším týmem, měli balón na kopačkách, větší šance se ale nedostavila. Křimcie hrály zodpovědně v bloku a ty střely, které prošly, shrábl brankář Moravec.

 

 

 

Do druhého poločasu nastoupili Křimice velmi špatně a aktivita Rokycan vyústila v rychlý gól. Tomáš Glazer si z pozice levého obránce navedl míč do středu a povedenou střelou překonal brankáře. Po vstřeleném gólu aktivita Rokycan neustuupovala, domácí byli stále lepší a hnali se za druhým gólem. Ten dokázali přidat v 69. minutě, kdy za vápnem napříhl Josef Bouda, jehož projektil skončil v síti. Poté byli o něco lepší hosté, kteřím se podařilo snížit. Centr z pravé strany si srazil do vlastní brány Dušan Holek a bylo  zaděláno na drama. Rokycany si už ale výsledek pohlídaly a navíc ještě zásluhou Marka Kužmy přidali v 92. minutě gól na 3:1, což znamenalo další výhru pro rokycanskou rezervu.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Potřebovali jsme tým ze špičky A třídy porazit, což se nám nakonec povedlo. Utkání bylo velmi vyrovnané, já bych řekl, že jsme byli fotbalovější, byli jsme lepší v držení balónu, v gól to ale nevyústilo. Ve druhé půli jsme chtěli hrát ještě ofenzivněji a ve větším pohybu. Paradoxně se nám to nedařilo, ale dokázali jsme vstřelit branky. Po gólu na 2:1 bylo těch posledních 10 minut velmi nervózních. Bylo vidět, že Křimice mají zkušený tým a ví jak soupeře ke konci zatlačit. Naštěstí se nám podařilo dát v 92. minutě třetí branku a utkání rozhodnout.

FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Hned v úvodu utkání se dostal do velké šance Vašek Sýkora. Při střele na zadní tyč, však bohužel pro nás netrefil vůbec branku domácích. Po té byli víc na míči domací, dobře kombinovali. My jsme ale dobře bránili a když už se domácí dostali do náznaku šance, tak vždy dobře zasáhl brankář Jirka Moravec. První poločas tak skončil nerozhodně. První polovinu druhého poločasu jsme byli těžkopádní, bez pohybu a nasazení. Domácí toho využili a zaslouženě vstřelili dvě branky. Kdy obě padly po střelách za vápnem. Až za stavu 2:0 jsme začali ohrožovat domácí branku, a to hlavně po rohových kopech. Pavel Fořt měl na hlavě 3 góly, bohužel mu nepřálo štěstí. Snížení přišlo v 85. minutě, kdy si domácí srazili do vlastní sítě centr z pravé strany. Po té jsme všechny síly vrhli do vyrovnání skóre, bohužel pro nás se nepovedlo. Domácí tak ještě z jedné akce kosmeticky upravili skóre na konečných 3:1. Je třeba dnešní zápas hodit za hlavu a koukat se dopředu, na zápasy, které nás do konce soutěže čekají. Dnes jsme rozhodně nepředvedli dobrý výkon a máme co napravovat. Domácím gratuluji k výhře.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - P. Eger [-] (90. R. Střeleček [-] ) , D. Holek [-] , R. Ryba [-] (64. M. Chmelíř [-] ) , P. Plzák [-] (64. L. Pergl [-] ) , J. Drábek [-] (85. P. Benajtr [-] ) , M. Kužma [-] , J. Bouda [-] , T. Glazer [-] , J. Janota [-] , T. Pliml [-] (64. J. Lev [-] )

FC Křimice
J. Moravec [-] - V. Sýkora [-] (60. V. Kuneš [-] ) , J. Křehlík [-] , P. Fořt [-] , P. Grambal [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , J. Volena [-] , M. Špiroch [-] , M. Pinc [-] , J. Dytrt [-] (80. P. Havlíček [-] )

Počet diváků: 65. Rozhodčí: KRIPNER Karel - SCHNEIDER Josef, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Křimice na hřišti divizní rezervy nečekaně ztratí. Mladíci z Rokycan bojují o udržení v 1.A třídě a možná se někdo z Áčka půjde rozehrát.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích