M. Legát 31. (p.)
P. Šmídl 52.
2:1
(1:0)
80. J. Holý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice si zápas zkomplikovaly, přes to berou 3 body


Branky


31. M. Legát (p.) , 52. P. Šmídl - 80. J. Holý
20

Malesický Sokol chtěl před svými fanoušky odčinit remízu ze zápasu proti Kralovicím, kde ztratili vedení 3:0. To se jim nakonec povedlo. Tentokrát už vedení udrželi a všechny body si nechali pro sebe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl co se týče šancí velmi vyrovnaný. Oba týmy měly na kopačkách vedoucí branku, ta ale dlouho nepřicházela. Čekalo se na ni až do 31. minuty. Nařízený pokutový kop pro domácí proměnil tradiční exekutor, kapitán, Milan Legát a Sokol doma vedl. Také hosté měli své šance, domácí ale měli Darka Faltuse v bráně, který všechny šance hostů zneškodnil.

 

 

Malesice se nikam nechtěli hnát, přes to své vedení krátce po pauze navýšily. Po rohovém kopu na 2:0 zvýšil Patrik Šmídl. Malesice měli řadu možností na odskončení o 3 branky. Žádnou z nich ale nevyužili, a tak přišlo snížení z kopačky hostujícího Jana Holého. Posledních 10 minut ale domácí odehráli zkušeně, vedení si pohlídali a všechny body nechali doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, kapitán: Dnes se hrálo velmi bojovné utkání, hosté z Lub nepřijeli svoji kůži darovat zadarmo. Myslím, že devět žlutých karet mluví samo za sebe. V prvním poločase bylo k vidění několik šancí na obou stranách hřiště. Nás skvělými zákroky podržel Derek Faltus v bráně. Naše šance jsme neproměňovali především kvůli vlastní nemohoucnosti, ale i hostující brankář se několikrát vytáhl. Do vedení jsme tak šli až z penalty. Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako první. Snažili jsme se kontrolovat hru a z rohového kopu jsme šli do vedení 2:0. Z dalších šancí jsme hosty nedorazili a tak přišel trest v podobě snížení na 2:1. Konec zápasu jsme tentokrát dohrávali zkušeněji než minulý týden v Kralovicích a zisk tří bodů už jsme si pohlídali i přes závěrečný nápor hostů.




Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] (75. M. Krásný [-] ) , K. Schleis [-] (94. T. Čečil [-] ) , M. Maur [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , P. Šmídl [-] (75. L. Kružík [-] ) , T. Kepka [-] , J. Čech [-] (88. J. Havelka [-] ) , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

TJ Start Luby
D. Šít [-] - T. Blohmann [-] , F. Sýkora [-] , M. Pivoňka [-] , J. Matějka [-] , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] , P. Čipera [-] , L. Marek [-] , H. Pikhart [-] (90. L. Janda [-] ) , V. Řeřicha [-] (78. D. Vozka [-] )

ŽK: 33. J. Čech , 70. D. Faltus , 72. T. Gita , 80. M. Legát , 83. O. Žitek , 85. K. Schleis , 93. T. Kepka - 30. D. Šít , 32. J. Matějka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠIMEK František - FILLINGER Miloš, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oba celky mají výsledky jak na houpačce. Tentokrát se ta houpačka převáží na stranu domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích