3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 18:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava přehrála Sušici a nechala si body doma


Branky


35. T. Nekola , 60. V. Mencl , 90. I. Kašpar
20

Žákava stále nemá co se udržení se nic jisté. Takže i ona musí získávat body. Se stejným cílem ale přijela Sušice, která si naopak myslí na postup do krajského přeboru. V Žákavě ale narazila a neodvezla si ani bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírného favorita, co se postavení v tabulce týče, bychom nejspíše hledali na straně hostující Sušice. Tak to ale na hřišti vůbec nevypadalo. Domácí Sušici takřka k ničemu nepustili a ta mohla být ráda, že po gólu Tomáše Nekoly ze 35. minuty prohrála první poločas "jen" 1:0.

 

 

 

Ve druhém poločase se v nastaveném trendu pokračovalo. Žákava hosty stále do ničeho nepouštěla a sama dokázala vstřelit další gól. Tentokrát se o něj postaral Václav Mencl. Po druhé vstřelené brance domácí trochu znejistili a přestali hrát. Neaktivitu domácích ale Sušice potrestat nedokázala a v 90. minutě ještě jednou inkasovala. Gólovou tečku za utkáním udělal Ivo Kašpar.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Pro diváky si myslím pěkný zápas. Utkání bylo bojovné, hrálo se v tempu nahoru dolu a našlo se i pár pěkných akcí. První půli jsme zaslouženě vyhráli, soupeře jsme do větší gólové šance nepustili, zato my jsme si jich vytvořili hned několik, ale bohužel proměnili jen jednu.  Druhý poločas byl v podstatě stejný, kromě 10 minut, kdy nás soupeř za stavu 2:0 více zatlačil, jsme hráli vyrovnané utkání, kdy jsme se dostávali více do šancí a zaslouženě zůstali 3 body doma.




Sestavy


FK Žákava
T. Kosnar [-] - M. Soukup [-] (87. M. Soubusta [-] ) , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , M. Soukup [-] (28. V. Bouda [-] ) , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , R. Škala [-] (79. I. Kašpar [-] ) , S. Nekola [-] , L. Drugda [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - J. Kysilka [-] , O. Míčka [-] , M. Podlipský [-] , L. Král [-] (56. M. Budil [-] ) , J. Skála [-] , J. Štěch [-] , A. Vystrčil [-] (76. Š. Krůs [-] ) , T. Klíma [-] , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-]

ŽK: 85. M. Soukup - 85. J. Kysilka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠIMEK František, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V Žákavé to nebude jednoduché, ale Sušice musí zvítězit, jinak nebude mít nárok bojovat o kýžený postup.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích