Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 18:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | V Kaznějově skoro sklapla Csaplárova past, Kralovicím alespoň bod vystřelil v 96. minutě Lavička


Branky


20

V posledním vzájemném zápase těchto týmů vedli hosté po poločase 0:2 a přesto nevyhráli. Stejné to bylo i v tomto zápase. Kralovice sice vedli, nakonec ale kouli být rády za bod, který jim vystřelil Jan Lavička z penalty až v 96. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli lepší hráči hostujících Kralovic. Domácí naopak spíše kupili chyby, ze kterých hosté těžili. Dvě z nich potrestali a dvě nedokázali proměnit v gól. Nejprve otevřel skóre v 15. minutě David Běláč, šest minut před koncem první půle zvyšoval na 2:0 Jakub Kulhánek.

 

Kaznejovští chtěli do druhého poločasu změnit cokoliv, co by dopomohlo k vyrovnání výsledku. Domácí sice poslali na hřiště nové tváře, byli to ale opět hosté, kdo zahrozil. Naštěstí pro Kaznějov ale nemusel Šašek lovit míč ze sítě potřetí.

A poté začali dávat góly domácí. Nejprve se po rohovém kopu pískala penalta, kterou proměnil kapitán Jakub Vondráček a v 72. minutě to bylo 1:2. O 4 minuty později bylo srovnáno. Centr ze strany hlavou usměrnil za Kozlerova záda Vojtěch Vašíček. Kaznějovu se dokonce povedlo zápas otočit. V 86. minutě se parádně trefil Jakub Vondráček, který tak svym druhým gólem v zápase poslal domácí do vedení.

Několik ošetřování během zápasu zapříčinilo 8minutové nastavení, ve kterém odpískal rozhodčí Říha po ruce domácího hráče penaltu pro Kralovice. K té se postavil Jan Lavička, který propálil Šaška a bylo znovu srovnáno. Nic dalšího už se v zápase nestalo a tak i ve druhém derby těchto týmu padaly branky v závěru. Tentokrát se však vítěz nenašel. Oba týmy si body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Utkání o čelo tabulky se hrálo před velmi slušnou návštěvou. Nám se úvodní poločas vůbec nevydařil. Hráli jsme staticky bez pohybu. Navíc jsme vytvořili velké množství individuální chyb čímž jsme nabídli hostům šance. Ty dvě proměnily a navíc další dvě stoprocentní šance zahodili. My jsme měli v prvním poločase pouze jednu šanci a tu jsme nedali. Do druhého poločasu jsme udělali pár změn a chtěli jsme utkání otočit. Jenže hned v prvních minutách měli hosté dvě šance, kterými nás mohli dorazit. Naštěstí je nedali a my jsme pomalu začali otáčet průběh utkání. Sice se nám stále nedařila kombinace ale vůlí jsme se stále častěji tlačili před kralovickou branku. Díky tomuto tlaku začali přibývat i standardní situace a po jednom rohu jsme získali výhodu penalty. Tu proměnil kapitán Vondráček a my jsme začli cítit šanci. O chvíli později po jedné z mála solidních akcí a centru od postranní čáry hlavou vyrovnal Vašíček. Byli jsme na koni a chtěli jsme vyhrát. K vyhře jsme se přiblížili 5 min. před koncem, když se parádně trefil opět kapitán Vondráček. Vzhledem k několika ošetřování se nastavovalo asi 8 min. V poslední minutě nastavení sudí odpískal proti nám pokutový kop za ruku, kterou hosté proměnili a vyrovnali. Zápas tak skončil nerozhodně. Zarážející na tomto zápase bylo několik nevybíravých až likvidační zákroku na naše hráče. Soupeř to neměl zapotřebí neb v dnešním zápase byl herně lepším týmem. Pro nás je vzhledem k průběhu utkání bod dobrý. Snad se naši hráči dají do kupy.




Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - . Tran [-] , M. Tichý [-] (46. V. Vašíček [-] ) , L. Filipec [-] (70. M. Polívka [-] ) , J. Hyneš [-] , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , J. Kiss [-] , T. Vaneš [-] , J. Buček [-] (93. O. Běhounek [-] ) , M. Vondráček [-] (46. D. Vinkler [-] )

TJ Sokol Kralovice
O. Kozler [-] - M. Řenč [-] , L. Sládek [-] (81. M. Kulhánek [-] ) , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-] , J. Kulhánek [-] , O. Berbr [-] , O. Hurt [-] (68. P. Vrána [-] ) , D. Běláč [-] (73. M. Bulín [-] ) , T. Kříž [-]

ŽK: 67. J. Hyneš , 77. V. Vašíček , 84. J. Kiss , 97. O. Běhounek , 98. J. Buček - 36. T. Kříž , 83. J. Vlk .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Říha Zdeněk - HESSOVÁ Tereza, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Rád bych dal tip pro Kralovice, ale obávám se, že se na nich projevuje únava a Kaznějov je naopak na vítězné vlně. Hodně domácím pomohly návraty Anh Tran Huye, Michala Tichého a příchod Bučka s Kovářem, které budou ohromně znát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích