3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín je na 100 inkasovaných gólech, tentokrát podlehl Chlumčanům


Branky


13. L. Tomášek ml. , 28. L. Tomášek ml. (p.) , 46. J. Dolejš (vl.)
20

Mochtínu se nedaří. V posledních kolech schytával debakl za debaklem. Změnit to přijel do Chlumčan. Tentokrát tolik gólů nepadalo, na body to ale opět nestačilo. Nakonec podlehli Keramice 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe do zápasu vstoupily Chlumčany. Už ve 13. minutě otevřel skóre Lukáš Tomášek. Domácí byli stále na míči, kontrolovali hru a přikovali svého soupeře na jeho polovině. Ve 28. minutě měli domácí výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil Lukáš Tomášek a vstřelil svůj druhý gól v zápase a druhý gól domácí Keramiky. Do poločasu stačili domácí hráči vytěžit z převahy jeětě jeden gól. Vlastního gólmana překonal Jiří Dolejš a bylo jasné, že se do kabin půjde za stavu 3:0 z pohledu Keramiky.

 

 

Druhý poločas už nebyl tolik bohatý na góly. Respektive góly k vidění nebyly vůbec. Domácí hráči si opět dokázali vytvořit šance, žádná z nich ale neskončila gólem. A když hosté neproměnili pokutový kop, nebylo pochyb, že zápas skončí výsledkem 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Zápas s Mochtínem jsme měli pod kontrolou celý první poločas. Drželi jsme míč převážně na našich kopačkách, a dokázali jsme si vytvářet šance na skórování. Za poločas jsme dokázali vstřelit 3 branky, ale mohli jsme z té převahy, kterou jsme měli rozhodně vytěžit více, někdy jsme až zbytečně hráli moc dlouhou mezihru. Druhý poločas už bohužel nebyl takový, co se týče herní pohody, přesto jsme si chvílemi dokázali opět nějakou šanci vytvořit, ale šance jsme nezužitkovali. Skóre jsme zvládli udržet s čistým štítem, i přesto, že soupeř měl výhodu a zahrával pokutový kop, který naštěstí neproměnil. Další náznaky šancí od soupeře také neskončily za zády našeho brankáře, a tak jsme z utkání vzešli jako vítězové. 3 body jsou doma, a to je v současné situaci velmi důležité. Mochtínu přeji velikou porci štěstí při boji o záchranu v soutěži, a ať se jim daří.




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
P. Lösch [-] - P. Švec [-] (46. V. Smola [-] ) , T. Hrdlička [-] (59. D. Tomíšek [-] ) , J. Potočník [-] , L. Tomášek ml. [-] (46. P. Šimána [-] ) , M. Němeček [-] , M. Kulhánek [-] (79. M. Samek [-] ) , D. Štolle [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - R. Smolík [-] (71. J. Osvald [-] ) , S. Strejc [-] , M. Prokop [-] , Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] , Z. Novák [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

ŽK: 69. P. Lösch - 27. J. Lysek , 27. Z. Smolík , 64. J. Bejvl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - PŘIBYL Zdeněk, HOŠEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Chlumčany se vzdálily z boje o postup a proto se budou chtít bodově dotáhnout na čelo tabulky. Mochtínu se letos vůbec nedaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích