2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bod vystřelil Bolevci v závěru Jaroš


Branky


21

Týmy s úplně jinými starostmi. Zatím co Sušice sahá po přímem postupu do krajského přeboru, Bolevec na začátku jara zavelel k udržení se. A bojuje statecně. Ze Sušice si nakonec odvezl bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se čekalo necelou půlhodinu. Skóre otevřel přesnou střelou kapítan domácích Tomáš Klíma. Další gól už v první pětačtyřiceti minutovce nepadl, a tak se slo do kabin za stavu 1:0 pro domácí. 

 

Tento výsledek ale nevydržel po návratu ze šaten dlouho. Krátce po začátku navýšil vedení domácích Ondřej Míčka. Po gólu na 2:0 mèli domácí mnoho šancí na definitivní rozhodnutí. Všechny šance ale zůstaly nevyužity, a tak přišel trest. 15letý gólman Tomáš Blažek dežel čisté konto 84 minut. V twn čas totiž snízil střídající Lukáš Liška. A to nebylo od hostů vše. V nastavení korunoval povedený výkon gólem Jakub Jaroš,ktery rozhodl o tom, že se budou body dělit.



Ohlasy k zápasu



SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: V Sušici jsme očekávali těžké utkání, což se také potvrdilo. Domácí se snažili hrát aktivní kombinační fotbal, kterým postupem času získali vedení … Nástup do druhého poločasu se nám nepovedl a po pár minutach bylo skóre 2:0 pro domácí. Pote následovala pasáž, kdy domácí ovládli hru a vytvořili si několik příležitostí zápas definitivně rozhodnout, ale naštěstí pro nás se jim to nepovedlo a v posledních 5 minutách se nám podařil vstřelit kontaktní gól, což domácí očividně rozhodilo a poté se nám v 90. minute po pěkné akci dobre hrajícím Jarošem podařilo vyrovnat. Z naši strany nebyl výkon idealni a proto získaný bod je pro nás v boji o záchranu velmi důležitý.



Sestavy


TJ Sušice
T. Blažek [-] - M. Kalný [-] , O. Míčka [-] (84. Š. Krůs [-] ) , A. Pivetz [-] , J. Skála [-] (74. M. Budil [-] ) , M. Podlipský [-] (81. J. Kysilka [-] ) , T. Klíma [-] , J. Štěch [-] (84. P. Hubáček [-] ) , L. Hájek [-] (46. A. Vystrčil [-] ) , L. Kodýdek [-] , L. Král [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - D. Humpál [-] (46. L. Liška [-] ) , O. Šnaider [-] , K. Dejmek [-] (64. M. Zítek [-] ) , J. Hibler [-] , D. Paškan [-] , M. Pelnář [-] , J. Šedivec [-] , J. Jaroš [-] , J. Fryček [-] (80. M. Konopík [-] ) , M. Bublík [-]

ŽK: 32. M. Kalný , 73. M. Podlipský , 87. P. Hubáček - 77. L. Běl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Petrželka František - DUDA Miroslav, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Bolevec na jaře výsledkově ožil, ale v Sušici to na víc než na remízu stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích