Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice uštědřily Kaznějovu první jarní porážku, na cestu jim přibalily bůra


Branky


20

Souboj prvního se třetím nabídla předhrávka 25. kola mezi Křimicemi a Kaznějovem. Zápas měl jednu ústřední postavu. Domácí Jakub Szedmák se podílel na všech gólech a bilancí 2+3 se výrazně podílel na vítězství domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre se poprvé měnilo už ve třetí minutě. Fořt převzal míč zády k bráně, s balónem i obráncem se otočil a našel ve vápně Jakuba Szedmáka, který střelou z první na zadní tyč poslal domácí do vedení. Hosté ale brzy srovnali. Lukáš Filipec se v malém vápně dostal k míči, vykoupal brankáře Moravce a srovnal na 1:1. Po vyrovnávacím gólu byla hra vyrovnaná. Oba týmy měly co říct a s šancemi a aktivním pojetím hry nešetřily. Za domácí selhal v šanci Dytrt, Kaznějov nebyl daleko od gólu po střele Filipce, jehož projektil skončil na břevně. Dalšího gólu se diváci dočkali až ve 40. minutě, když Sýkora poslal míč na Čechuru, který balónem za obranu vybídl Szedmáka ke skórování. Domácí měli na konci poločasu ještě jednu velkou šanci. Osamocený Pavel Fořt ale sám hlavou branku minul.

 

 

Do druhé půle jako by hosté vůbec nenastoupili. Byli všude druzí a domácím takřka v ničem nestačili. Výsledkem tohoto výkonu byl inkasovaný gól z 60. minuty, když Szedmák obešel Tichého a pozemi předložil míč Michalu Pincovi, který dal pro Křimice velmi důležitý gól na 3:1. O 6 minut později to bylo už 4:1. Szedmák nacentroval na Pavla Fořta, který z prvního doteku překonal Šaška. Hosté byli stále bez vážnějších příležitostí. Naopak domácí ještě v 90. minutě vstřelili poslední gól zápasu. A znovu v tom měl prsty Jakub Szedmák. Ke dvěma gólům a dvěma asistencím přidal i asistenci s pořadovým číslem tři. Jeho centr od rohového praporku našel na zadní tyči Václava Kuneše, který přímým nártem napálil míč na zadní tyč, čímž udělal tečku za zápasem.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Budu stručný. Velké absolutorium za skvělý týmový výkon podpořený přístupem, odhodláním a touhu porazit první tým tabulky. Díky kluci za skvělý zápas! A opět poděkování za podporu od našich fanoušků, jsme moc rádi, že si na domácí zápasy nachází cestu čím dál častěji.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Po výsledkové a herně kvalitních zápasech jsme dostali v Křimicích tvrdou lekci. Naše první jarní porážka byla naprosto zasloužená. Předvedli jsme naprosto špatný, bezkrevný výkon. Byli jsme totálně bez chuti, bez zápalu, bez pohybu. Prostě jsme si vybrali špatný den. Gratulace patří domácímu týmu k jednoznačné výhře.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Grambal [-] , T. Čechura [-] (73. P. Hulina [-] ) , J. Szedmák [-] , J. Volena [-] , M. Špiroch [-] (73. V. Kuneš [-] ) , M. Pinc [-] , V. Sýkora [-] , J. Dytrt [-] (85. J. Zapoměl [-] ) , J. Křehlík [-] , P. Fořt [-] (85. J. Žilák [-] )

FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - . Tran [-] , D. Kovář [-] , L. Filipec [-] , J. Hyneš [-] , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , J. Kiss [-] (66. M. Vondráček [-] ) , T. Vaneš [-] , J. Buček [-] , M. Tichý [-] (66. V. Vašíček [-] )

ŽK: 55. M. Špiroch - 50. J. Buček .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - MIFKOVÁ Hedvika, HOŠEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Křimice na jaře neoplívají nijak líbivou hrou, ale hrají účelně. Bude záležet, jestli je doplní duo Horváth-Bakoš. Pokud ne, věřím, že je Kaznějov přehraje a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů