3:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:15

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Kralovicích skončily remízou 3:3.


Branky


41. J. Kulhánek , 63. J. Lavička (p.) , 70. O. Berbr - 19. P. Šmídl , 21. J. Svoboda , 39. M. Maur
20

Zápas dvou rozdílných poločasů nabídl souboj Kralovic a Malesic. Zatím co Malesice ovládly jak herně, tak výsledkově první poločas - Kralovice zvládly lépe poločas druhý. Výsledkem toho je bod pro oba zúčastněné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe ve všech směrech lépe hostům. Ti se dostali v 19. minutě zásluhou Patrika Šmídla do vedení, o 2 minut později na něj navázal Jiří Svoboda. A když šest minut před poločasem zvyšoval už na 0:3 z pohledu domácích Matěj Maur, vypadalo to s Kralovicemi více než bledě. Trochu lepší pozici do druhého poločasu ale domácím stačil gólem na 1:3 vyjednat Jakub Kulhánek a zápas byl tedy stále otevřený. 

 

 

Ve druhém poločase chtěli hosté pokračovat v aktivním pojetí hry a udržet si vedení. Domácí ale přidali na obrátkách a byli to oni, kdo určoval tempo hry. V 63. minutě proměnil pokutový kop Jan Lavička a bylo to jen o gól. Pár minut na to prostřelil Faltuse Ondřej Berbr a bylo srovnáno. Tímto výsledkem už zápas dvou poločasů skončil, a tak si oba týmy body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Do zápasu jsme sli s naprostým respektem směrem k soupeřovo kvalitám a rychlé hře. Začátek zápasu se jevil jako vyrovnaný a oba týmy měli šance ke skórování. Bohužel v 19. minutě šel soupeř do vedení. Netrvalo dlouho a bylo to 0:2 pro soupeře. Soupeř skóroval ještě v 39. minute a výsledek 0:3 byl tvrdou ranou. Nám se podařilo snížit v 41. minutě na 1:3 a tak i skončil první poločas. Během poločasu jsme si řekli naše chyby, udělali pár změn a hlavně se namotivovali do druhého poločasu. Soupeř se snažil výsledek zápasu udržet a nepouštěl se do velkých akcí, čímž nám dal prostor být v převaze na míči a my toho využili. V 63. minutě jsme proměnili penaltový kop zápas při skóre 2:3 se náhle změnil v drama. Měli jsme poměrně dost šancí ke skórování. Srovnali jsme na 3:3 v 70. minutě a to byl i konečný výsledek zápasu. Myslím si, že to byl zápas poločasů, kdy první poločas byl hrou i výsledkem pro soupeře. Naopak druhý poločas jsme měli převahu my Kralovice. Tím pádem byla remíza spravedlivým výsledkem.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Odehráli jsme zápas dvou rozdílných poločasů a ač se může zdát bod z Kralovic dobrý, myslím, že dnes jsme spíše dva body opět trochu zbytečně ztratili. Vstup do zápasu jsme měli dobrý a celý první poločas jsme na hřišti dominovali. Postupně jsme naše vedení navýšili až na 3:0. Domácí snížili před přestávkou ojedinělou i když velmi povedenou střelou na 1:3. Ve druhém poločase jsme chtěli v naší dobré hře pokračovat, ale domácí výrazně zvýšili agresivitu a tím jakékoliv snahy o naši kombinaci narušili. Po několika ostrých zákrocích ve středu pole jsme v jedné situaci ztratili míč a vyústilo to až v pokutový kop. Ten domácí proměnili a snížili tak na 2:3. Pak na hřišti nastala klasická situace, kdy se dotahující tým posílený o kontaktní gól dostane na koně a druhý tým brání zuby nehty. Z jedné ze skrumáží se pak bohužel pro nás domácím podařilo srovnat na 3:3. Ve zbytku utkání bylo ještě několik nebezpečných situací na obou stranách hřiště, ale vzhledem k tomu, že gól už nikdo nedal, rozešli jsme se v Kralovicích s domácími smírně. Vzhledem k různému obrazu hry v obou poločasech je asi potřeba říct, že remíza byla spravedlivým výsledkem.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
O. Kozler [-] - P. Vrána [-] , J. Lavička [-] , J. Kulhánek [-] , O. Berbr [-] , O. Hurt [-] , D. Běláč [-] (79. M. Škrle [-] ) , L. Sládek [-] , D. Sládek [-] (46. M. Kůsa [-] ) , P. Gažák [-] , T. Kříž [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] , M. Maur [-] , K. Schleis [-] , T. Gita [-] , P. Šmídl [-] , M. Legát [-] (71. P. Henrich [-] ) , A. Boguševschi [-] , T. Kepka [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

ŽK: 58. J. Kulhánek - 62. M. Potoček , 90. D. Faltus .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHNEIDER Josef, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Na podzim Malesice doma zvítězili jasně 3:0, v Kralovicích to budou mít těžší, ale věřím ve výhru hostů o jednu branku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích