1:1
(1:1)
33. J. Dytrt
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo dělbou bodů


Branky


19

Derby mezi Malesicemi a Křimicemi obohatil i fakt, že oba týmy hrají dobrý fotbal a v posledních kolech se jim daří. I druhý vzájemný zápas v sezóně skončil 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na obou týmech bylo znát, že se hraje derby a tak byl začátek zápasu trochu nervózní. Křimice se zkoušely dostat před branku po křídlech, malesická obrana si s těmito výpady dokázala poradit. Domácí fotbalisté pak hrozili hlavně ze standardek.

První větší šance přišla v 15. minutě. V dobré pozici se na velkém vápně objevil Dytrt, jehož střelu Faltus vyrazil a domácí obrana dokázala míč dopravit do bezpečí.

Po chvíli zahrozili i Malesice. Hosty zde ale podržel gólman Moravec.

Skóre se měnilo ve 33. minutě. Šváb posunul na Sýkoru, který našel v dobrém náběhu nacházejícího se Szedmáka. Ten byl sám před brankářem a ještě našel osamoceného Jana Dytrta, který neměl problém trefit prázdnou bránu a Křimice tak vedly.

Domácím se podařilo do poločasu vyrovnat. Matěj Potoček po rohovém kopu hlavou srovnal.

 

 

 

Ve druhém poločasu se toho příliš nestalo. Za zmínku ale stojí červená karta hostujícího záložníka Čejky, který si neodpsutil poznámku na adresu pomezního rozhodčího a po hodině hry se ze hřiště nedobrovolně pakoval.

Po červené kartě se obraz hry neměnil. Byl to boj mezi vápny. Ani jeden z týmů neměl vyloženou šanci, a tak si oba týmy odnesly ze zápasu bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Zápas byl jedním z těch, které chce člověk hrát a těší se na ně. Přišlo hodně lidí, byla dobrá atmosféra a po většinu zápasu se hrál vcelku dobrý fotbal. Od začátku zápasu jsme měli hru pod kontrolou a Křimice se k ničemu nedostávali. Gól jsme ale po mojí chybě ve středu pole bohužel jako první inkasovali my. Nijak nás to z tempa nevyvedlo a po standardní situaci ještě do poločasu srovnali na 1:1. Po změně stran jsme chtěli pokračovat ve hře s prvního poločasu a prvních 20 minut se nám to myslím docela i dařilo. Pak došlo na velmi přísné vyloučení hostujícího Čejky. Nám to paradoxně nepomohlo, spíše naopak. Křimice dobře bránily střed pole a nám se nedařilo kombinovat dle našich představ. Křimice se po našich ztrátách dostávaly do nebezpečných náznaků šancí a když těsně před koncem nevyužil velkou šanci ani náš Patrick Šmídl, skončil zápas asi spravedlivou remízou.

FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Věděli jsme, že nás v Malesicích čeká těžké utkání, přece jen se jedná o lokální derby a oba týmy měly tak o motivaci postaráno. Objektivně ale musím říct, že asi prestiž a důležitost utkání jakoby lehce svázala nohy oběma týmům. Myslím si, že ani jeden z týmů nepřevedl fotbalově to, na co má. Nám chyběla kvalita ve finální části, kdy jsme buď centrem našli domácího obránce a nebo jsme měli malý důraz a slabé zakončení. Na druhou stranu, jsem rád, že i po vyloučení našeho hráče, jsme se neustále tlačili dopředu a chtěli jsme vyhrát. Ukázali jsme jako tým charakter. Mrzí mě v zápasu ztráta dvou našich klíčových hráčů. Honzovi přejeme společně brzké uzdravení a Lukymu, ať nedostane příliš vysoký trest a může s námi brzy zase hrát. Závěrem chci poděkovat soupeři za férový zápas a našim věrným fanouškům za podporu.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] , M. Maur [-] , P. Henrich [-] , P. Šmídl [-] , M. Legát [-] , A. Boguševschi [-] , J. Čech [-] (62. M. Krásný [-] ) , T. Kepka [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - V. Sýkora [-] (73. J. Zapoměl [-] ) , P. Grambal [-] , J. Vonášek [-] (56. J. Volena [-] ) , J. Šváb [-] (73. V. Kuneš [-] ) , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , L. Čejka [-] , M. Pinc [-] , J. Dytrt [-] (83. M. Špiroch [-] ) , J. Křehlík [-]

ŽK: 60. T. Kepka , 68. P. Šmídl , 85. M. Legát - 43. J. Šváb , 65. J. Dytrt , 76. J. Szedmák , 92. J. Křehlík . ČK: 59. L. Čejka .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - PŘIBYL Zdeněk, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: remíza

Derby nemá favorita. Domácí budou bojovat a Křimice si odvezou pouze bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza