Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Bolevec v cestě za záchranou porazil Chlumčany, bolevecký kotel slavil trenérovy kulatiny


19

Bolevec na jaře podává dobré výkony a hlavně se dostavily i výsledky. Jinak tomu nebylo ani proti Keramice, která útočí na postup. Bolevecky kotel mimo jiné slavil 60. narozeniny klubové legendy Luboše Běla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se na Prokopávce čekalo až do 37. minuty. Michal Bublík obral posledního obránce Chlumčan ve středu pole a postupoval sám na brankáře. Toho prostřelil a Bolevec nad Keramikou po poločase vedl.

 

Deset mimut po změně stran se domácí radovali podruhé a znovu to byla individuální chyba. Milotovi vypíchl míč Jan Šplíchal a jelikož se brankář Hůla nabízel mimo bránu, neměl mladý záložník sebemenší problém dopravit míč do poloodkryté brány. Hostům se v 69. minutě podařilo snížit. Z přímého kopu se nádherně trefil Lukáš Tomášek, který střelou z přímého kopu přes zeď a o břevno dal Chlumčanům naději na bodový zisk. Ta ale zase brzy odešla. Hned v zapeti se totiž ve skurumáži po rohovém kopu nejlépe zorientoval Michal Bublík, který prostřelil vše co mu stalo v cestě a domácí opět vedli o dva góly.

Deset minut před koncem zápasu měly Chlumčany velkou šanci na zdramatizování výsledku. Faul na hranici vápna znamenal penaltu pro Keramiku. Domácí sice protoestovali, že byl faul mimo pokutové území. Rozhodčí si však trval na svém a kopala se penalta. Tu proměnil Lukáš Tomášek a bylo to 3:2.

Hostům se ale srovnat nepodařilo. Naopak byli to oni, kdo ještě v 90. minutě z kopačky Martina Zítka inkasovali.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Těžko se mi zápas hodnotí. Výsledek je takový, jaký je… My jsme soupeři doslova darovali 3 branky úplně zadarmo, když jsme se nevyvarovali individuálních chyb a pokaždé jsme míč naservírovali soupeři, který šel sám na naši branku a chybu dokázal potrestat… My dali 2 góly po dvou standartkách, a soupeř pak ještě v samém závěru dokázal skóre navýšit, když jsme to už měli vzadu otevřené. Jedeme dál! #TJCHL



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - M. Slavotínek [-] (90. L. Liška [-] ) , O. Šnaider [-] , K. Dejmek [-] (60. D. Humpál [-] ) , J. Hibler [-] , D. Paškan [-] , M. Pelnář [-] , J. Šedivec [-] (90. M. Konopík [-] ) , J. Šplíchal [-] (67. M. Zítek [-] ) , J. Fryček [-] (60. J. Jaroš [-] ) , M. Bublík [-]

TJ Keramika Chlumčany
M. Hůla [-] - J. Havlík [-] , P. Švec [-] (74. F. Ženíšek [-] ) , J. Potočník [-] , L. Tomášek ml. [-] , V. Smola [-] (60. J. Havlíček [-] ) , M. Němeček [-] , M. Vojáček [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , D. Tomíšek [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: NESVADBA Karel - RUBÁŠ Jaroslav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: remíza

Bolevec v jarním tažení za záchranou zastavíme až my v následujícím kole!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích