2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka porazila Kralovice a už je zase na dostřel špičky


Branky


19

Posledni vzájemný zápas těchto dvou týmů rozhodl mozna nejhezčí golem dosavadní sezóny kralovický stoper Jakub Vlk. Tentokrát se radovala Košutka a už je znovu na dostřel čelu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka přivítala hosty z Kralovic v ledeckém azylu, kde stráví minimálně celou jarní část sezony. Pro oba celky to byla premiéra, neboť předchozí domácí duely měla Košutka odložené kvůli počasí a podmáčenému terénu. Aktivněji začali hosté a hned ve druhé minutě si vypracovali velkou šanci. Nedorozumění v košutecké obraně a poměrně laxní návrat mohl potrestat kralovický forvard, který ale při samostatném úniku mířil vedle Frýdlovi branky. Poté se hra vyrovnala a oba celky hráli jednoduše pomocí dlouhých nákopů, což nemělo kýžený efekt ani na jedné straně. Srdce fotbalového fanouška zaplesalo v minutě 25. , kdy Tomáš Peknik dostal balón do vápna, lehce si ho přistrčil a pak zidanovkou protančil mezi oběma stopery, potencionálnímu krásnému gólu zabránil třetí obránce, který špičkou míč poslal na roh. Když už to vypadalo, že se do šaten půjde za bezbrankového stavu, tak si odraženou Trinerovu střelu našel na zadní tyči Krejčí a domácí šli do šaten o gól veselejší. 

 

Na začátku druhého dějství se hosté snažili zvýšit aktivitu a dostat domácí pod tlak, ale nepodařilo se jim vypracovat si výraznější šanci. Síť se tak rozvlnila na druhé straně. Tomáš Peknik dostal přihrávku někam k penaltovému puntíku, zbavil se obránce a střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0. Poté Košutka zahájila festival zahozených šancí a promarnila hned několik příležitostí jak definitivně rozhodnout zápas třetím gólem. Největší šance spálil Triner a to po přihrávkách Lišky a Hemzáčka. Zvýšit mohl i Holec z rohového kopu, ale trefil pouze na brankové čáře stojivšího stopera Kralovic. Hosté se pak prosadili z bleskurychlé akce, když Kulhánek dostal krásnou přihrávku vzduchem mezi Machta a Krále a s přehledem zakončil a snížil na rozdíl jedné branky. Kralovičtí se v závěru pokusili vyrovnat, ale žádnou velkou šanci si už nevypracovali a všechny tři body, tak zůstaly doma. 

 

Autor: Milan Primas



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Na první domácí zápas jsme se všichni těšili jak kdyby nám bylo patnáct a měli jsme strávit první víkend na bytě sami bez rodičů. Snad ve všech zápasech jsme dostali góla v prvních deseti minutách, což je příjemný jako dostat zánět močovýho měchýře těsně před letníma prázdninama. Tentokrát se nám podařilo přečkat prvních deset minut bez úhony. Já jsem si bohužel celkově moc zápas neužil. Po rutinním hlavičkovém souboji jsem zůstal ležet na zemi a ačkoliv jsem se to snažil rozběhat, tak jsem se tam motal, jak kdyby mi někdo do žíly nastřelil nějakou dobrotu uvařenou v Nýřanech. Ještě před poločasem jsem musel jít z placu. Zatímco kluci bojovali ve druhém poločase a rvali se o tři body, tak já strávil večer na pohotovosti. Velkou radost mi udělala zpráva, že kluci to zvládli vítězně a taky chlápek, kterýho tam přivezli ve stavu, že měl víc promile než zubů a dokola vyřvával na celou čekárnu : Já chci chcát, nechte mě vychcat prosím. Někdy vám prostě sobotní večer nedopadne podle představ. Kralovice jsou vždycky velmi těžký protivník, takže si třech bodů vážíme a teď už se těšíme na výlet do Lub.

TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Zápas byl převážně vyrovnaný. Hodně soubojový na středu hřiště. Soupeř vyšel z prvního poločasu lépe a to vítězně 1:0. Druhy poločas jsme chtěli vzít pomyslné otěže do našich rukou, ale soupeř vsítil na 2:0 po střele naprosto osamoceného hráče v našem vápně. My jsme sice snížili na 2:1, ale bohužel zápas skončil lépe pro Koštku. Předvedli jsme některé chyby, které pro nás v součtu znamenali nulový zisk bodů. Zkrátka míč je kulatý. Teď nás ve středu čeká pohárový zápas, který když zvládneme, budeme hrát opět Krajské finále.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - V. Kučera [-] (85. J. Blažejovský [-] ) , D. Triner [-] , K. Liška [-] , J. Holec [-] , M. Hejnal [-] (64. D. Král [-] ) , T. Krejčí [-] (64. P. Kalaš [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (85. J. Lhoták [-] ) , J. Hemzáček [-] , M. Primas [-] (38. P. Macht [-] )

TJ Sokol Kralovice
O. Kozler [-] - J. Lavička [-] , M. Řenč [-] , J. Kulhánek [-] , O. Berbr [-] , O. Hurt [-] (67. M. Bulín [-] ) , D. Běláč [-] , L. Sládek [-] , D. Sládek [-] , P. Gažák [-] , T. Kříž [-]

ŽK: 27. M. Primas , 57. T. Krejčí - 88. T. Kříž .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Liškutín Antonín - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra hostů

Kralovice to zvládnou a tentokrát se štěstí přikloní k nim.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích