Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov si proti Mochtínu zastřílel a zvítězil vysoko 9:1


Branky


7. Z. Novák (vl.) , 14. J. Vondráček , 32. D. Kovář , 37. D. Kovář , 56. T. Vaneš , 68. D. Kovář , 73. M. Vondráček , 80. J. Vondráček , 83. D. Vinkler - 25. T. Vaneš (vl.)
19

Souboj dvou týmů nacházejících se na opačných pólech tabulky. Kaznějov si pohodlně došel pro tři body a vysoké vítězství. Mochtín čeká příští víkend důležitý zápas s Rokycany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový účet zápasu otevřel už v 7. minutě mochtínský Zdeněk Novák. K jeho smůle ale překonal vlastního brankáře a Kaznějov tak rychle vedl. Neuběhla ani čtvrthodina zápasu a to bylo 2:0. Přesnou hlavičkou překonal Prokopa Jan Vondráček. Hostům se ve 25. minutě podařilo snížit. Respektive snížit se podařilo kaznějovskému Tomáši Vanešovi, který se tak stal druhým hráčem v zápase, co si dal vlastní gól. Do poločasu ale domácí dvakrát udeřili a po dvou brankách Daniela Kováře vedli domácí po první půli 4:1.

 

 

 

Kaznějov určitě nechtěl nic podcenit a tak to taky na hřišti ve druhé půli vypadalo. V 56. minutě se už do správné branky trefil Tomáš Vaneš, v 68. minutě dokonal Daniel Kovář hattrick. Kaznějov stále určoval tempo hry, hosty do ničeho nepouštěl a přidával další a další branky. Tu s pořadovým číslem 7 vstřelil Martin Vondráček a když se v 80. minutě trefil i třetí Vondráček v domácím dresu - Jakub - bylo to už 8:1. Tři minuty na to zvýšil na 9:1 Daniel Vinkler. Na desítku, minimálně co se gólů v mochtínské bráně týče, si museli domácí fanoušci nechat zajít chuť, i tak ale byli s výsledkem nad míru spokojení.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlik, trenér: V dnešním zápase jsme chtěli potvrdit solidní výkony z posledních dvou kol. Začali jsme dobře a v 5. minutě jsme prvně udeřili. Kovářuv centr si hosté srazili do vlastní branky. O chvíli později jsme se radovali podruhé, když hlavou skóroval Honza Vondráček. Jenže pak jsme úplně vypnuli a pětadvacet minut jsme přestali hrát. Hostům se po rohovém kopu podařilo snížit, ale naštěstí více příležitostí neměli. V závěru poločasu se dvakrát prosadil Kovář a vrátil nám pohodlné vedení. Ve druhé půli jsme chtěli přidat další branky, abychom nedopustili zbytečné drama. To se nám podařilo a dali jsme dalších 5 branek. V zápase jsme byli lepším týmem a soupeře jsme jednoznačně porazili. Náš výkon nebyl úplně stoprocentní, neboť tam byly herní výpadky hlavně v prvním poločase. Výsledek je však luxusní.

TJ Sokol Mochtín
Jiří Dolejš, hráč (pro tjmochtin.cz): V sobotu odjelo naše áčko k dalšímu mistrovskému utkání, tentokrát na půdu vedoucího týmu tabulky a na jaře ještě neporaženého týmu Kaznějova. Domácí tým roli favorita bezezbytku naplnil a uštědřil našemu týmu další ostudný debakl. Výsledek zápasu hovoří za vše, naprosto odráží současné, zejména psychické rozpoložení našeho týmu, více není třeba dodávat… Naději na zvrat tohoto stavu a odvrácení pádu na dno tabulky bude mít naše áčko příští neděli, kdy bude doma hostit aktuálně poslední tým Rokycany B. Stále nezbývá než jen doufat, že se naši hráči do zbytku sezony zmátoří z této psychické deky, protože fotbal určitě hrát nezapomněli.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - . Tran [-] (10. D. Vinkler [-] ) , D. Kovář [-] (75. O. Běhounek [-] ) , L. Filipec [-] , J. Hyneš [-] (67. M. Vondráček [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] (67. V. Vašíček [-] ) , J. Kiss [-] (75. . Müller [-] ) , T. Vaneš [-] , J. Buček [-] , M. Tichý [-]

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - Z. Smolík [-] , J. Pretzelmayer [-] (85. M. Prokop [-] ) , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] , Z. Novák [-] (79. J. Osvald [-] ) , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

ŽK: 41. M. Tichý , 90. M. Vondráček - 70. J. Čeleda .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - ŘÍHA Zdeněk, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: remíza

Já mám tým Mochtína rád. Mám tam kamarády a přeju jim, aby zabrali a pomohli sobě i nám.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích