0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice ve druhém poločase čtyřikrát udeřily a z Mochtínu vezou 3 body


Branky


19

Mochtín chtěl před domácími fanoušky odčinit ostudnou porážku z úterní dohrávky proti Žákavě. To se ale domácím určitě nepovedlo, protože po špatném druhém poločase, ve kterém inkasovali čtyřikrát, prohráli s Malesicemi 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli lepší hostující hráči, kteří sice dostali domácí pod tlak. To málo střel, které na branku prošlo ale bez větších problémů pochytal Prokop. Domácí zahrozili z dvou rychlých protiútoků. Ani Žiak, ani Šafránek ale nedokázali překonat Faltuse, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

 

 

Výsledkem špatného vstupu domácích hráčů do druhé půle byly dvě inkasované brnakydo 55. minuty. Nejprve otevřel skóre Patrik Šmídl, chvíli po něm se prosadil Tomáš Gita. Dvě inkasované branky srazili domácí fotbalisty do kolen. Kupily se chyby a k ohrožení Faltusovy brány měli dál a dál. Mochtín se do několika šancí přeci jen dostal. V závěrečné dvacetiminutovce utekl Žiak, ktery však ani nezakončil, střelu Dolejše zablokoval obránce a střela za zajímavé pozice z kopačky stejného hráče skončila v prostoru mimo tří tyčí. Domácí se snížení dočkali, zvednutý praporek ale oslavy zastavil. Na konci zápasu se domácí opět dvakrát rychle po sobě prosadili a po gólu Karla Schleise a druhému zásahu Patrika Šmídla bylo jasné, že 3 body putují do Malesic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jiří Dolejš, hráč (pro tjmochtin.cz): V neděli podvečer odehrálo naše áčko téměř po měsíci opět mistrovské utkání na perfektně připraveném domácím hřišti, ve kterém chtělo alespoň částečně odčinit ostudný debakl z úterní dohrávky v Žákavé. V prvním poločase měl sice soupeř více ze hry, nicméně naše obrana hosty do vyložených šancí nepouštěla a na druhé straně si naši hráči vypracovali minimálně dvě až tři hodně slibné příležitosti, které ale nedokázali proměnit. Po změně stran přišel bohužel opět naprostý herní výpadek našeho mužstva, který hosté potrestali během pouhých 3 minut dvěma góly a prakticky tak rozhodli o osudu utkání. Soupeř byl nadále aktivnější, herně mnohem lepší a když naši hráči nedokázali proměnit ani své největší příležitosti, byla z toho po dalších dvou inkasovaných brankách v posledních deseti minutách další vysoká porážka našeho áčka. Hosté si tak z Mochtína nakonec odvezli zcela zaslouženě všechny tři body. Bohužel naši hráči se nyní nachází v totálním herním útlumu, obraná fáze je naprosto tragická, stejně jako zakončení na polovině soupeře. Už je opravdu zapotřebí přestat hledat chyby všude okolo, každý by si měl sáhnout do svého svědomí co na hřišti nechává, zda se v zápase vůbec zpotí a začít konečně na trávníku opravdu makat a bojovat pro mochtínský fotbal.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Do Mochtína jsme jeli po dvou prohrách a s odhodláním se vrátit na vítěznou vlnu. To se podařilo a celkově nám zápas vyšel. Byli jsme lepším týmem a zaslouženě si domů odvezli 3 body. Od začátku jsme diktovali tempo hry a drželi hodně balon. Bohužel se nám ale nedařilo se přes pečlivou obranu domácích dostávat do finální fáze. Paradoxně tak v prvním poločase měli blíže ke vstřelení prvního gólu v zápase domácí, kteří hrozili z rychlých brejků a zahrávali jednu nebezpečnou standardku těsně za naším vápnem. Chyběla jim ovšem kvalita a tak se šlo do šaten za stavu 0:0. Druhý poločas jsme opět začali náporem, tentokrát už ale i s gólovým efektem, kdy jsme se dvěma slepenými góly po pěkných akcích dostali do vedení 2:0. Dále jsme hru kontrolovali až do přibližně 70. minuty, kdy jsme trochu polevili a dovolili domácím se nadechnout. Z jedné situace dokonce vstřelili branku, ale po správné signalizaci pomezního gól pro ofsajd neplatil. Ke konci zápasu se nám pak opět podařilo dvěma slepenými góly dát zápasu výsledné skóre 4:0 z našeho pohledu.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - S. Strejc [-] (70. J. Pretzelmayer [-] ) , Z. Smolík [-] , J. Dolejš [-] , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] (81. R. Smolík [-] ) , Z. Novák [-] (87. J. Osvald [-] ) , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Lysek [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - K. Schleis [-] , M. Maur [-] (86. P. Henrich [-] ) , P. Šmídl [-] , M. Legát [-] , T. Gita [-] , A. Boguševschi [-] (70. L. Kružík [-] ) , J. Čech [-] , T. Kepka [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

Počet diváků: 48. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - BUREŠ Jiří, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Malesice mají velkou marodku v čele „Ghost Rider" Tomáš Kepka, ale doufám, že hosté stejně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů