Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 14:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec porazil Smíchov a z posledních 3 zápasů má 9 bodů


Branky


19

Plzeňské derby ovládl Bolevec, který tak bere 3 body už potřetí za sebou! Smíchov nedokázal navázat na vysoké vítězství proti Dlouhému Újezdu a mezi těmito dvěma týmy je už "jen" 10 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupili domácí fotbalisté, kteří dostali Bolevec pod tlak a první polovina první pětačtyřicetiminutovky patřila bez pochyby jim. Ke gólu ale žádná ze střel nevedla, a tak se ozvali hosté. K zakončení se po chytré přihrávce dostal Jan Šplíchal, který poslal hosty do vedení. Hostům bylo do poločasu ještě lépe, když se ve 40. minutě prosadil Michal Pelnář. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:2.

 

Ve druhém poločase chtěli domácí vstřelit rychlý kontaktní gól, aby svému soupři na vlastním hřišti nenechali žádné body. První krok k tomuto činu udělal v 64. minutě krásnou ranou z dálky domácí obránce Pavel Konopík. Další gól už ale domácí nevstřelili a když se na konci zápasu prosadil po přihrávce Slavotínka Jakub Šedivec, bylo jasné, že si body odvezou hosté.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Z různých důvodů jsme museli v sestavě udělat několik vynucených změn a bohužel jsme nedokázali navázat na dobré výsledky z posledních zápasů. Ve druhé půli jsme sice měli míč víc na kopačkách, ale kromě krásnýho gólu z dálky jsme z toho víc vytěžit nedokázali.

SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: Domácí do zápasu vstoupili aktivně a hned v prvních minutách zápasu si vytvořili tlak a svoji aktivní hrou nás nepustili moc do hry a prvních 20 minut byli určitě lepším týmem… poté se nám konečně povedl pěkný přechod do útoku, který po chytré přihrávce zakončil důrazný Šplíchal. Poté se hra vyrovnala a nám se ještě před poločasem povedl vstřelit další gól Pelnářem. Druhý poločas se domácí snažili vstřelit kontaktní gol, což jsme jim bohužel našim nedůrazem v rozehrávce ještě ulehčili, ale poté jsme se uklidnili a domácí hráče už nepustili do žádné vyložené šance a naopak v posledních minutach po rychlém brejku rozhodli zapas třetí brankou, když po přesně přihrávce Slavotínka zakončil akci Šedivec.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - D. Tobrman [-] (82. A. Pretl [-] ) , D. Titlbach [-] , J. Gruncl [-] (30. P. Konopík [-] ) , D. Kroc [-] , J. Jaroš [-] (46. M. Kuráž [-] ) , D. Bešta [-] , J. Přibáň [-] , V. Duspiva [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Slavotínek [-] (90. L. Běl [-] ) , O. Šnaider [-] , K. Dejmek [-] (78. M. Zítek [-] ) , J. Hibler [-] , D. Paškan [-] , M. Pelnář [-] , J. Šedivec [-] , J. Šplíchal [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 67. D. Bešta - 39. J. Šplíchal , 67. D. Paškan , 74. K. Dejmek , 74. M. Bublík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Liškutín Antonín - SLADKÝ Stanislav, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Bolevec se snaží zachránit co se dá. Bude to vyrovnané utkání, ale na konci výhru trefí Pelnář.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích