0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 15:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice bere 3 body z dlouhého výjezdu v Dlouhém Ujezdu


Branky


19

Dlouhému Újezdi se nedaří. Body bral naposledy v prvním jarním kole při vyhrenad Horšovským Týnem. Aktuální forma obou týmů se promítla i do tohoto zápasu, kde si hosté došli pro tři body za vítězství 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení se mohli dostat už ve třetí minutě hostující fotbalisté. Propadnutý míč se dostal až k Budilovi, který ale v obrovské šanci gól nevstřelil. O chvíli později vybídl Skála Míčku, který postupoval sám na bránu. Vylámal si ale zuby na domácím brankáři Hlůžkovi. Nadále aktivní byl hostující Štěch. Jeho centry ale často adresáta nenacházely. Hosté se ale úvodního gólu přeci jen dočkali. Centr Skály porpadl až ke kapitánovi Tomášovi Klímovi, který propalil vše, co mu stálo v cestě. Domácí hrozili hlavně ze standardních situací. Když si ale obrana Sušice se všemi bez větších problémů poradila, bylo jasné, že první poločas skončí 0:1.

Na začatku druhé půle přidali hosté druhý gól. Stoper Lukáš Kodýdek vyvzel balón a z 25 metrů napřáhl ke střele. Ta skončila za zády Hlůžka a hosté se tak mohli radovat z dvoubrankového vedení. Jinak tovale mělo ze strany Sušice k ideálu daleko. Kupily se nepřesnosti a ztráty. Domácí se do šancí dostávali jen zřídka a Míček v bráně Sušice byl takřka bez práce. Skóre se zastavilo na čísle 0:2 a bylo tak jasné, že si Sušice z dlouhého výjezdu v Dlouhém Újezdu odveze všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sušice
Štěpán Tuček, asistent trenéra: Pro nedělní zapas jsme byli nuceni udělat dvě změny v základní sestavě. Králise nahradil Luboš Král, který se po dlouhém zranění dostává zpět do hry a Tondu Vystrčila, který hrál v dobré formě musel nahradit Adam Pivetz, který si s tím poradil dobrým výkonem. Začátek zápasu jsme zachytili velmi dobře, když se ve 3. minutě dostal propadnutý centr na nikým nehlídaného Marka Budila, ten se mohl zeptat brankáře, kam to chce, to ale bohužel neudělal a v 1000% šanci branku nevstřelil. Další tutovku měl na noze Ondřej Míčka. Po krásném posunutí od Jana Skály šel sám na brankáře ale bohužel ztroskotal na domácím brankáři. 10. minuta a skóre mohlo být 0:2 a my mohli hrát v klidu, ale místo toho jsme museli dobývat domácí obranu a brankáře nadále. Rychlík Jakub Štěch měl několik průniků po lajně, ale jeho centry končily buď u brankáře domácich nebo obraně. Po dobré kombinaci se dostal k centru Jan Skála a míč propadl na nikým nehlídaneho kapitána Klímu a ten se nemýlil a propálil míč do sítě. 18.minuta a šli jsme do vedení. Ve zbytku prvního poločasu jsme dále tlačili domácí tým, ale šance zůstávali nevyužité. Domácí hrozili po standardních situacích ale ty si naše obrana pohlídala. Do druhého poločasu jsme chtěli nastoupit velkým tlakem a soupeře zatlačit na jejich polovinu. Snaha byla ale taky bylo moc chyb v rozehrávce a zbrklost ve finální přihrávce nebo zakončení. V 51 minutě se otevřel volný prostor u prostred hřiště pro stopera Lukáše Kodýdka, který vyvezl míč a dalekonosnou střelou z 25-30 metrů uklidil za záda domácího brankáře a vedli jsme 0:2. Herně se nám druhý poločas moc nedařilo, spoustu nepřesností a zbrklost. Domácí hráli důrazně ale do velkých šancí po našich chybách se nedostávali tak jak by si představovali. Opět hrozili ze standartek ale branku vsřelit nedokázali a jelikož ani my nepřidali žádnou jinou branku z našich šancí odjíždeli jsme s vítězstvím 0:2 i přes ne moc dobrý výkon. Další zápas nás čeká na domácí půdě proti Smíchovu kterému máme co vrat po vyřazení z poháru a určitě budeme muset zlepšit výkon aby se nám to povedlo a udrželi si pozici lídra tabulky.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - P. Földeši [-] , R. Blatnický [-] , J. Synek [-] , V. Šesták [-] (62. V. Zeman [-] ) , L. Gitta [-] , L. Pernglan [-] (86. J. Švábek [-] ) , M. Stoklasa [-] , V. Pešek [-] , T. Janků [-] , L. Zeman [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - O. Míčka [-] , L. Král [-] , M. Budil [-] (65. J. Kysilka [-] ) , J. Skála [-] , T. Klíma [-] , J. Štěch [-] , A. Pivetz [-] , P. Pechek [-] , L. Kodýdek [-] , L. Hájek [-] (65. T. Marek [-] )

ŽK: 52. V. Pešek , 62. R. Blatnický , 80. T. Janků , 89. L. Zeman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠIMEK František - FILLINGER Miloš, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Sušice si jede pro snadné body. Újezd bez Čížka moc bodovat nebude.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů