Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Horšovském Týnu sklapla Csaplárova past, Kaznějov v nastavení dokonal obrat


19

Oba týmy jsou namočené v boji o postup o patro výš. A na hřišti to bylo určitě znát. Zápas gradoval až v samotném závěru, kdy hosté skóre otočili, nakonec ale mohli o 3 body přijít. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se po čtvrt hodině hry dostali do vedení,když Faloutův centr zužitkoval přesnou hlavičkou Jan Havlíček a domácí vedli. Ve 26. minutě to bylo už 2:0. Marek Falout, tentokrát v roli zakončovatele, si ve vápně připravil míč a tvrdou ranou nedal brankáři Šaškovi šanci. Hostům se podařilo snížit - kvůli odmávanému ofsajdu ale gól nemohl platit.

První poločas tak ve všech směrech vyšel lépe domacím, kteří zaslouženě vedli 2:0.

 

Hosté do druhé půle udělali v sestavě změny, které byly na hřišti znát. Snížit se Kaznějovu podařilo krátce po hodině hry, když se po lobu Filipce prosadil umístěnou hlavičkou kapitán Jakub Vondráček. Kaznějov byl v laufu a když ho v několika důležitých situacích podržel brankář Šašek, dostavilo se v závěru i vyrovnání. Po standardce se prosadil stoper Jan Buček. Kaznějovu ale znepříjemnil závěr Filipec, který se po druhé žluté kartě musel ze hřiště pakovat. Kaznějov se ale paradoxně v 10 dostal do vedení, když už v nastavení utekl domácí obraně Jakub Vondráček a vystřelil hostům 3 body. Euforie hostů mohla skončit se střelou Malého, ktery orazítkoval spojnici. Střela tak v bráně neskončila a Kaznějov bere 3 body.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Toto utkání se mi s ohledem na výsledek a průběh utkání nehodnotí lehce. Do zápasu jsme šli s tím, ze chceme navázat na slušný výkon z Malesic, to se nám povedlo a už v 16. minutě vedli 1:0, když Falout nečechral z levé strany míč přímo na Havlíčkovu hlavu a ten se nemýlil. O deset minut později už se Falout trefil sám, když si připravil skákajici míč na střelu a zevnitř velkého vápna propálil vše, co mu stálo v cestě. Další náznaky, či příležitosti ke skórování jsme nevyužili a když gól hostů po odmávaném offsidu neplatil, šlo se za stavu 2:0 do kabin. Výkon z prvního poločasu jsme bohužel do toho druhého nepřenesli a když hosté snížili v 62. minutě po chytrém lobu Filipce přes domácí obranou linii a přesně trefené hlavičce Vondráčka za záda Straky hrálo se nám ještě hůře. Hosté se dostali na koně a v kombinaci s dobře chytajícím Šaškem, který zneškodnil několik gólových situací přišel další trest v 87. minutě v podobě vyrovnávací branky, po standardní situaci se trefil hlavou hostující Buček. V 89. minutě byl ještě za druhou žlutou kartu vyloučen Filipec, což pro nás byla ještě možnost jak urvat tři body, ale opak se stal pravdou. Po úniku se dostal sám před brankáře Vondráček a zajistil tak tři body pro Kaznějov. Z poslední akce zápasu ještě Malý trefil nádhernou střelou spojnici. Pro nás to bylo utkání, ze kterého bychom se měli ponaučit a pokračovat dál v práci!

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: První poločas byl z naší strany hodně špatný, hráli jsme bez zájmu a nasazení. Domácí byli lepším týmem a zaslouženě půli vyhráli. Do druhého poločasu jsme přeskupili sestavu a získali jsme územní převahu. Po první brance jsme domácí přimáčkli ještě více a nakonec naše snaha byla odměněna dvěma brankami a v úplném závěru jsme utkání otočili. Ve vyrovnaném utkání, ve kterém byli domácí lepší v prvním poločase, my naopak ve druhém, jsme byli šťastnějším týmem a vezeme 3 body.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Straka [-] - J. Havlíček [-] , M. Dibrivnyi [-] , J. Malý [-] , M. Falout [-] , O. Sloup [-] (91. M. Gregořica [-] ) , J. Černík [-] (77. M. Mašek [-] ) , M. Šutek [-] , A. Slinkin [-] , J. Čižikov [-] , O. Chrž [-]

FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - . Tran [-] (92. O. Běhounek [-] ) , D. Vinkler [-] (46. V. Vašíček [-] ) , D. Kovář [-] , J. Hyneš [-] (85. . Müller [-] ) , L. Filipec [-] , M. Tichý [-] , J. Kiss [-] , J. Vondráček [-] , J. Buček [-] , J. Vondráček [-]

ŽK: 60. M. Šutek , 67. J. Černík , 80. J. Havlíček , 85. O. Chrž - 63. M. Tichý , 66. L. Filipec , 81. J. Kiss . ČK: 89. L. Filipec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - ZAVADIL Jan, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola. Bude to vyrovnané utkání, ale s šťastným koncem pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích