Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 14:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov se proti Újezdu rozstřílel, 5 gólů vstřelil pravý bek Černý


Branky


13. J. Černý , 26. J. Černý , 36. D. Kroc , 45. J. Černý , 55. J. Černý , 58. J. Krčál , 75. J. Černý (p.) - 60. P. Földeši
20

Smíchov si na jaře stěžuje na špatnou produktivitu, když v 6 zápasech dal pouze 4 góly. Nelichotivou statistiku si ale vylepšili v domácím zápase s Dlouhým Újezdem, kterému nasázeli 7 gólů. 5 z nich vstřelil pravý bek a kapitán Jakub Černý!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení už ve 13. minutě, když chybu v rozehrávce Dlouhého Újezdu potrestal vstřelejou brankour kapitán Smíchova Jakub Černý. O 13 minut později to byl stejný hráč, který dal domácím dvougólové vedení.

Domácí byli stále při chuti a ve 36. minutě zvyšoval na 3:0 střelou na zadní tyč smíchovský útočník Daniel Kroc.

Pravý obránce domácího Smíchova stihl do poločasu dokonat hattrick, když se ve 45. minutě prosmýkl obranou a potřetí překonal Hlůžka.

 

 

Ve druhém poločasu aktivita domácích neutichala, ba naopak. Deset minut po začátku druhého dějství dal gól... no jasně - Jakub Černý. A bylo to 5:0. Šestý gól přidal také velmi aktivní Jakub Krčál a po 58. minutách to bylo 6:0. Hostům se po hodině hry podařilo snížit, když se z přímého kopu trefil Petr Földesi. Poslední slovo ale měl ale opět Jakub Černý. Ten proměnil v 75. minutě nařízenou penaltuy vrátil domácím 6gólové vedení a udělal gólovou tečku za utkáním, jehož byl ústřední postavou.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Začátek jsme měli vlažnější, ale od chvíle, kdy nám nabídli po chybě v rozehrávce vedení, se rozjel válec. Kuba Černý větral zadní řady soupeře neskutečným způsobem a myslím, že se klukům z Újezdu ještě nějakou chvíli bude motat hlava jen při pouhým pomyšlení na něj. Každopádně máme 3 důležitý body a teď je potřeba pracovat dál.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - D. Kroc [-] (58. J. Gruncl [-] ) , D. Titlbach [-] , J. Louda [-] (46. J. Marek [-] ) , D. Bešta [-] , J. Krčál [-] (58. P. Konopík [-] ) , M. Fujan [-] , J. Přibáň [-] , T. Sládek [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - M. Dvořák [-] (61. Q. Le [-] ) - M. Stoklasa [-] , V. Pešek [-] (72. V. Zeman [-] ) , T. Janků [-] (72. L. Gitta [-] ) , D. Marek [-] , R. Skopový [-] , P. Földeši [-] , L. Zeman [-] (46. D. Štrobl [-] ) , R. Blatnický [-] , J. Synek [-]

Počet diváků: 121. Rozhodčí: Fencl Jakub - KŘÍŽ Lukáš, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Vladimír Bešta
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že dokážeme navázat na bojovný výkon v Lubech, odkud jsme si dovezli po velkém boji 3 body. Očekávám velkou podporu domácích fanoušků, kteří nás jako vždy poženou za prvním letošním domácím vítězstvím. Věřím, že budeme střelecky úspěšný a vyhrajeme o 2 branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích