R. Ryba 85.
R. Ryba 90.
2:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov vyloupil Rokycany, hattrickem se blýskl Tran


Branky


85. R. Ryba , 90. R. Ryba - 1. J. Vondráček , 21. . Tran , 45. . Tran , 56. . Tran
18

Rokycany sbírají body zásadně v domácích zápasech. Nyní ale přijel Kaznějov. Za ten si v minulém zápase na Bolevci otevřel gólový účet Anh Tran Huy. Ten se v tomto zápase prosadil hned třikrát a i díky němu hosté vyloupili Rokycany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v první minutě se dostali hosté do vedení. Pěknou a hlavně přesnou střelou se prezentoval kapitán Jakub Vondráček a Kaznějov v Rokycanech vedl. Když už to vypadalo, že se domácí vrací do zápasu a začínají hrát tak, jak chtějí, přišla druhá inkasovaná branka. Tentokrát z kopačky Trana. Stejný hráč se trefil i chvíli před pauzou. To už hosté vedli 3:0 a s Rokycany to vypadalo bledě.

 

Domácí chtěli ve druhém poločase se zápasem něco udělat. Snahu o zdramatizování ale utla třetí branka kaznějovského útočníka Trana, který tak završil hattrick a hosté vedli 4:0. Po čtvrtém gólu byli sice lepší domácí, ani jedna z velkých šancí ale gólem nekončila. Dvou čestných úspěchu se Rokycanští dočkali až v 85. a 90. minutě. Oba góly vstřelil Richard Ryba, stsčilo ale maximálně na zkažení čistého konta gólmanovi Šaškovi.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Zápas jsme výsledkově nezvládli, bohužel to utkání se pro nás, hlavně v prvním poločase, nevyvíjelo výsledkově dobře. Herní projev si myslím nebyl zas tak špatný, ale bohužel jsme dostali hned v 1. minutě akce gól. To nás hodně poznamenalo a rozhodilo. Pak jsme se dostali do nějaké herní pohody a když už to vypadalo, že bychom mohli v utkání hrát fotbal, který jsme chtěli, přišel v zápětí druhý gól. Celý první poločas nebyl z mého pohledu úplně herně ideální. Žádnou šanci jsme si nevypracovali a soupeř ještě v 45. minutě dovršil třetí branku z rohu. Ve druhé půli jsme se zápasem chtěli něco udělat a myslím si, že do toho čtvrtého gólu jsme byli lepším tymem. Měli jsme dobrý nástup, vypracovali jsme si tři ložené šance, ale bohužel jsme je neproměnili. Pak přišla souhra pěti nevynucených chyb, kdy jsme špatně sehráli balóny jak v ofenzivě, tak v defenzivě a z ojedinělého brejku dal soupeř na 4:0. Dalo se říct, že utkání bylo rozhodnuté. I když jsme opticky měli více ze hry, tak jsme nedokázali být produktivní. Až tedy na posledních 5 minut, kdy jsme střeleckou impotenci prolomili a Ryba dával dvě branky. Bohužel pro nás už to bylo pozdě.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Branka v první minutě po pěkné střele Vondráčka nám velmi pomohla. Celý první poločas jsme měli hru zcela pod kontrolou a byli jsme jasně lepší. Druhou branku přidal po krásné kombinaci do prázdné branky Tran, který v poslední minutě poločasu přidal 3. branku po rohovém kopu. Druhou půli jsme začali opatrněji, ale přesto jsme Tranem vsítili 4. branku. Od tohoto okamžiku získali domácí mírnou převahu a dvakrát se dostali do šance. Utkání se poté již dohrávalo v poklidnějším tempu a domácí ho zkorigovali dvěma brankami v 90. minutě. Od nás to byl výborný první poločas, když jsme kromě 3 branek neproměnili několik dalších šancí. Druhou polovinu byli o něco aktivnější domácí. Naše vítězství bylo jednoznačné a zasloužené.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Tichý [-] (46. R. Ryba [-] ) , L. Karlíček [-] (79. J. Lev [-] ) , L. Pergl [-] (63. L. Motyčák [-] ) , J. Drábek [-] , F. Pour [-] (79. D. Kulle [-] ) , J. Bouda [-] , D. Holek [-] , M. Drábek [-] , J. Janota [-] (63. M. Kužma [-] ) , T. Pliml [-]

FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - . Tran [-] (81. O. Běhounek [-] ) , D. Vinkler [-] (65. M. Polívka [-] ) , T. Vaneš [-] , . Müller [-] (86. V. Churavý [-] ) , L. Filipec [-] , M. Tichý [-] , J. Kiss [-] , J. Vondráček [-] , J. Buček [-] , J. Vondráček [-]

ŽK: 17. J. Vondráček , 41. L. Filipec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sirový Václav - SLADKÝ Stanislav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jaroslav Blažejovský
Tip experta: remíza

Oba týmy mají o co hrát. Ale jaro v Rokycanech nikdy není jednoduché. Jako každý rok. Nevím, zda pošlou pár kluků z Áčka, ale vsadil bych neprohru domácích. To tady nejde, tak dam další plichtu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích