Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice inkasovaly pět gólů a z Chlumčan odjely bez bodů


18

Chlumčany minulé kolo nestačily na Košutku, zatímco Malesice si doma poměrně jednoznačně poradily s Rokycany. Výlsedky předešlých zápasů ale v tomto nehrál vůbeč žádnou roli. Chlumčany totiž svému soupeři nasázely pět gólů a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když se ve 12. minutě trefil domácí Lukáš Tomášek, vedly Chlumčany už 2:0. Čtyři minuty před tím se totiž trefil Jakub Havlík. Studená sprcha jako by hosty probrala a ve 29. minutě se jim podařilo zásluhou Martina Rubriciuse snížit. Do kabin se šlo za stavu 2:1.

 

Do druhého poločasu nastoupily Malesice určitě lépe než do toho prvního. Srovnat se jim ale nepodařilo. Naopak se znovu prosadili domácí. Svůj druhý gól v zápasu vstřelil Jakub Havlík a Chlumčany po hodině hry vedly opět o dva góly. Zápas byl pak dlouho otevřený. Malesicím stačila kontaktní branka, aby se dostaly zpátky do zápasu. Další gól ale opět vstřelili domácí a když se chvíli po brance Petra Dostálíka trefil i Vít Smola, znamenalo to pro domácí vysokou výhru 5:1 a 3 body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Zápas to byl skvělý, od začátku jsme byli lepším mančaftem a potvrdili jsme to dvěma brzkými brankami. Potom naše snaha o kombinaci docela opadla a soupeř se dostal více do hry. V 29. minutě dokonce soupeř snížil na 2:1 po rozehraném přímém kopu. V druhé půli zápasu jsme si to už pohlídali, dokázali jsme vstřelit ještě 3 góly a upevnit tak naše vítězství - velice cenné vítězství s kvalitním soupeřem.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Zápas nám hrubě nevyšel. Od začátku jsme měli velký problém s energickou hrou domácích. My jsme naopak působili unaveným a mdlým dojmem. Brzo jsme prohrávali 2:0 a jen díky ojedinělé akci se nám do poločasu podařilo držet přijatelný výsledek 2:1. V šatně jsme si k tomu něco řekli, do druhé půle jsme dle mého názoru nastoupili o něco lépe, ale bohužel jsme inkasovali po našem nedůrazu a několika zřetězeným chybám na 3:1. To byl pro nás víceméně konec, protože dopředu jsme se nedokázali vůbec prosazovat. V závěru pak domácí přidali ještě dva slepené góly a domů jsme tak bohužel odjížděli s ostudou.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
P. Lösch [-] - J. Havlík [-] (77. V. Smola [-] ) , P. Švec [-] (59. P. Dostálík [-] ) , J. Potočník [-] (87. D. Tomíšek [-] ) , J. Hrdlička [-] , L. Tomášek ml. [-] , M. Kulhánek [-] , D. Štolle [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-] (77. T. Hrdlička [-] )

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - K. Schleis [-] , J. Svoboda [-] (17. A. Boguševschi [-] ) , M. Maur [-] , M. Rubricius [-] (61. J. Čech [-] ) , M. Legát [-] , P. Šmídl [-] , T. Gita [-] , L. Kružík [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

ŽK: 50. D. Štolle , 50. J. Hrdlička , 80. M. Vojáček - 10. M. Maur , 34. T. Gita , 68. O. Žitek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - ŠNAJDR David, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jaroslav Blažejovský
Tip experta: remíza

Chlumčany se budou chtít dostat zpět na vítěznou vlnu a budou do toho doma šlapat, co to půjde. Nicméně vyrovnaný zápas a další plichta, kterou jsem viděl v logru po odpoledním kafíčku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích