Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec zase vyhrál, tentokrát skolil Dlouhý Újezd


Branky


18

Důležitý souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky nabídl program 21. kola v Dlouhém Újezdu, kam přijel Bolevec. Začátek vypadal, že si domácí dojdou pro tři body, hosté ale zápas otočily a jsou to oni, kdo si připsal 3 body do tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půl hodina patřila jsně domácím, kteří byli lepší a sebevědomější na míči. Měli více ze hry a zaslouženě se ve 24. minutě dostali do vedení.  Z přímého kopu se trefil Matěj Zeman. Bolevci se zanedlouho podařilo srovnat, když se trefil Michal Slavotínek. Hosté tímto gólem vytěžili z minima maximum a do druhého poločasu šli oba týmy ze stejné startovní pozice.

 

 

Ve druhém poločase zlepšil Bolevec herní projev a hrál se ofenzivně zajímavý fotbal na obou stranách. Šance na vstřelení vedoucího gólu měly oba týmy, využily je ale pouze hosté. V 65. minutě poslal Bolevec do vedení Michal Pelnář. Domácí pak nastřelili ve velké šanci břevno a kvůli dvěma červeným kartám za nespokojenost s výroky rozhodčích dohrávali v devíti.

 

Na konci zápasu ještě přidali hosté po rohovém kopu třetí gól, který vstřelil Michal Bublík a Bolevec si tak z Dlouhého Újezdu odvezl 3 body.

 



Ohlasy k zápasu



SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: K zápasu do Újezda jsme jeli s odhodláním vrátit soupeři porážku z podzimního zápasu a prvních 30 minut to vůbec nevypadalo, ze by se nám to mohlo podařit… Domácí byli důraznější, běhavějši a zaslouženě se ujali vedení, když proměnili trestný kop přesnou střelou k tyči. Nám se naštěstí podařilo vyrovnat a do poločasu jít s pro nás příznivým stavem 1:1. O přestávce proběhlo pár slov a do druhého poločasu jsme vstoupili výrazně lépe a hrál se fotbal nahoru a dolů, kdy se střídali šance na obou stranách. Zápas se pak rozhodoval mezi 60.-70. minutou, kdy jsme vstřelili druhou branku a domácí pak z velké šance trefili jen břevno a poté po několika jejich výrocích na hlavu hl. rozhodčího museli dohrávat o 2 hráče méně a tím se začal zápas kouskovat a nám se pak před koncem podařilo po rohovém kopu vstřelit 3. gól a tím byl zápas prakticky rozhodnut. Velké poděkování patří všem hráčům, kteří se i přes nepovedený první poločas dokázali zvednout a nakonec zlepšenou hrou oslavit vítězství.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - M. Dvořák [-] - D. Štrobl [-] (46. T. Janků [-] ) , R. Skopový [-] , P. Földeši [-] , L. Zeman [-] , R. Blatnický [-] (85. V. Zeman [-] ) , M. Zeman [-] , J. Synek [-] , P. Hána [-] , M. Havel [-] (75. V. Pešek [-] )

SSC Bolevec
J. Körner [-] - K. Dejmek [-] , M. Slavotínek [-] , O. Šnaider [-] , J. Jaroš [-] , J. Hibler [-] , D. Paškan [-] , M. Pelnář [-] , J. Šedivec [-] (60. T. Kuželka [-] ) , J. Šplíchal [-] (90. L. Běl [-] ) , M. Bublík [-]

ŽK: 65. P. Hlůžek , 67. P. Hána , 67. T. Janků , 70. M. Zeman - 23. D. Paškan , 53. K. Dejmek , 79. J. Hibler , 88. M. Slavotínek , 94. M. Bublík . ČK: 67. P. Hána , 88. M. Zeman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - PŘIBYL Zdeněk, PAUR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jaroslav Blažejovský
Tip experta: remíza

Bolevec se po podzimu nadechuje a vypadá to, že na jaře to nebude až takový otloukánek, jak si mnozí mysleli. Nicméně po tom boleveckém mariáši ze soboty, bůh ví, jak to dopadne. Ja zkusím plichtu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích