1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Horšovským Týnem a Košutkou rozhodl jediný gól


Branky


18

Košutka na jaře moc branek nestřílí. Horšovský Týn si zatím drží svůj standard z podzimu. V tomto zápase ale moc gólu diváci neviděli. Padl totiž pouze jeden, který znamenal tři body pro domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se odehrál na přírodní trávě za občasného deště. Od začátku byli aktivnější spíše domácí a první velká šance přišla hned v úvodní desetiminutovce, kdy se na levé straně obranou prosmýkl Malý a krásným centrem našel na malém vápně svého spoluhráče, který ovšem trestuhodně míč opřel pouze o břevno. Posléze začala vystrkovat růžky i hostující Košutka. Největší šanci měl Jan Pekník, který po kombinaci Lhotáka s Kadlecem postupoval z pravé strany sám na bránu, ale jeho střelu pohotově vyrazil na rohový kop gólman Straka. Možná pokud by zvolil místo střely nahrávku, tak by Blažejovský na zadní tyči uklízel do prázdné střely. Na druhé straně se ve 30. minutě skvělým zákrokem blýskl Šatra, který ve stoprocentní šanci vychytal Havlíčka. Domácí pak ještě dvakrát zahrozili ze standardních situací, ale skóre zůstávalo i nadále bezbrankové. Ve 45. minutě pak mohli jít do vedení hosté z Košutky. Závar po rohovém kopu nevyřešil dobře Straka a balon v malém vápně se od zad Primase odrazil do brány, ale radost košuteckých zchladil svoji píšťalkou rozhodčí, který tam viděl faul Primase a gól neuznal. Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu. 

 

Začátek druhé půle kopíroval půli první a aktivnější byli hosté, ale ke změně stavu jim vždy chyběl poslední díl skládanky. Ten na své místo zapadnul až v minutě 66. , když levý bek poslal nadýchaný centr na hlavu Čižikova a ten se nezmýlil - 1:0. Košutka se snažila o vyrovnání, ale narážela na dobře fungující holýšovskou defenzivu. Nejblíže k vyrovnání měl Kučera, kterému ovšem po krásné Hemzáčkově nahrávce přeskočil balon nohu na úrovni malého vápna. Holýšov měl pak k dispozici několik se slibně rozvíjejících brejků do otevřené obrany, ale ani jeden se jim nepodařilo dotáhnout do vítězného konce. V 85. minutě pak mohl možná gól sezony vstřelit košutecký Krejčí, když se vysoko odražený balon pokusil trefit efektními nůžkami, ale vysoko přestřelil. Závěrečný nápor pak domácí ustáli a připsali si na své konto všechny 3 body.

 

Autor: Milan Primas



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Na domácí půdě jsem přivítali souseda z tabulky, který byl o bod před námi, proto jsme chtěli plně bodovat a soupeře v tabulce předskočit. Do utkání jsme vstoupili dobře, řekl bych, že jsme byli více na balonu a tudíž měli i více ze hry, šance které jsme měli jsme nevyužili, Havlíčkovo gól nebyl kvůli offsidu uznán, stejně tak jako gól Košutky, který neplatil kvůli faulu na domácího brankáře. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:0. Druhy poločas se vyvíjel podobě jako ten první, s tím rozdílem, že v 66.minutě naservíroval Šutek přesný centr na Čižikovu hlavu a ten skóroval. Poté jsme měli ještě několik možností ke vstřelení branky, ale hosty podržel brankář Šatra. Košutka v závěru ještě hrozila ze standardních situaci, ale s tím jsme si dokázali poradit. Za výhru jsme rádi, ale už se soustředíme na další utkání, které nás čeká v Malesicích.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Jsem rád, že jsme si konečně zahráli na přírodní trávě. Odehrát ještě další zápas na umělce, tak si na holeních můžu nastrouhat mrkev na salát. No a to vůbec nemluvim o tom, že klouby mi vržou jak panty u zámeckejch dveří. V Horšáku jsem hrál poprvé a překvapil mě rozměr hřiště. Ve srovnání s tím umělka v Rokycanech, kde jsme sehráli předchozí venkovní utkání vypadala jak pingpongovej stůl. Na jaře jsme odehráli pět utkání a dali čtyři góly, to asi mluví za všechno. Málo se tlačíme do vápna. Nemůžete přinést košík plnej hřibů, když nepůjdete do lesa. Musíme to změnit. Zatím jsme na jaře jako takovej pejsek, kterej sice občas kousne, ale neštěká. Do soboty z nás musí být jedenáct vlčáků, jinak to nepůjde. Na druhou stranu si myslím, že jsme bojovali a neodehráli celkově špatný utkání. Teď už se těšíme na kluky z Mochtína, který přivítáme v našem dočasném azylu v Ledcích.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Straka [-] - J. Havlíček [-] (89. M. Gregořica [-] ) , M. Dibrivnyi [-] (69. M. Nidl [-] ) , J. Malý [-] , M. Falout [-] , A. Slinkin [-] , J. Černík [-] (84. T. Novák [-] ) , M. Šutek [-] (89. M. Bláha [-] ) , O. Sloup [-] (69. M. Mašek [-] ) , J. Čižikov [-] , O. Chrž [-]

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - T. Krejčí [-] , J. Lhoták [-] (84. P. Macht [-] ) , J. Holec [-] , M. Kadlec [-] , K. Liška [-] , J. Blažejovský [-] , V. Kučera [-] , J. Pekník [-] (81. P. Kalaš [-] ) , J. Hemzáček [-] (75. D. Král [-] ) , M. Primas [-]

ŽK: 57. J. Čižikov , 87. O. Chrž - 50. M. Primas , 58. K. Liška .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pressl Václav - STROLENÝ Petr, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jaroslav Blažejovský
Tip experta: výhra hostů

Jedeme si pro tři body, ať to stojí, co to stojí. Nic lehkého, ale věřím, že cestou domů budeme mít důvod vykoupit všechny benzínky a pak už se jen vyvalit z autobusu rovnou do restauračního zařízení, kde hrajeme nejméně první ligu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích