1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:15

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušici zachránil bod v závěru Králík


Branky


18

Hned úvodní zápas 21. kola obstaral šlágr kola v němž to dlouho vypadalo na vítězství domácího celku. To se ale nakonec nedělo. Hostům se totiž podařilo srovnat. Oba týmy tak berou bod. Pro oba je to ale v boji o titul nejspíš málo. Na co to bude stačit uvidíme za pár kol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K první vážnější příležitosti se dostali Kralovičtí. Konkrétně Martin Pánek, ke kterému se ve vápně odrazil míč a vyslal pohotovou střelu na bránu. Míček byl ale přípravený. Po chvíli si na druhé straně narazil Vystrčil se Skálou. Střela prvně jmenovaného ale skončila pouze na brankáři Bodurkovi, po jehož zákroku se kopal roh. Při něm se musel vytasit s reflexivním zákrokem znovu Bodurka, kdy po závaru střílel doprostřed Klíma. Stejný hráč ve 20. minutě už málem uklízel přízemní centr ze strany do prázdné branky, ale na míč těsně nedosáhl. Chvíli na to přítomní diváci viděli první gól zápasu. Přihrávku Pánka zužitkoval mladší z dvojce bratrů Sládků, David. Branka nejenže znamenala vedení Kralovic, ale i útlum útočné snahy Sušice, kterou po zbytek první půle brzdily nepřesnosti v kombinaci.

 

 

Druhé dějství odstartoval zajímavým pokusem Skála, který se pokusil přehodit brankáře z 25 metrů. Střela ale skončila o kousek nad brankou. O pár minut zahrozila opět Sušice. Míčka efektivně sklepl míč patou na hranici pokutového území na Vystrčila, jehož pokus ztečoval jeden z obránců na roh. Rohů na straně hostů vzhledem k sílícím snahám přibývalo. Z jednoho z nich už Sušice malém slavila, ale Pechek k jejich smůle svojí hlavičku umístil těsně vedle tyče. Už se zdálo, že Kralovice vítěží z minima maximum a s pomocí velké bojovnosti odskočí svému soupeři v čele tabulky už na 6 bodů. To by ale nesměli nechat prostor za hranicí šestnáctky Jaromíru Králíkovi. Ten se ve čtyř minutovém nastavení prosadil střelou k levé tyči a odšpuntoval radost v táboře hostů. Chvíli po rozehrání hlavní rozhodčí Šálková naposledy pískla do píšťalky a definitivně tak potvrdila dělbu bodů mezi oba celky.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Běláč [-] (83. P. Bulín [-] ) , L. Sládek [-] , D. Sládek [-] , M. Pánek [-] (67. O. Hurt [-] ) , P. Gažák [-] , J. Vlk [-] , P. Koča [-] , T. Kříž [-] , M. Řenč [-] , O. Berbr [-] (90. M. Kulhánek [-] )

TJ Sušice
F. Míček [-] - O. Míčka [-] , M. Budil [-] (70. M. Podlipský [-] ) , J. Skála [-] , J. Králík [-] , T. Klíma [-] , J. Štěch [-] , A. Vystrčil [-] (70. T. Marek [-] ) , P. Pechek [-] , L. Kodýdek [-] , L. Hájek [-] (78. A. Pivetz [-] )

ŽK: 68. O. Hurt , 74. P. Koča .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šálková Helena - RUBÁŠ Jaroslav, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jaroslav Blažejovský
Tip experta: remíza

Šlágr kola, nemůžu nic jiného než doufat v plichtu a dobrý fotbal z obou stran.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích