Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2023 17:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín schytal v dohrávce debakl, k vidění byly hned dva hattricky


Branky


7. O. Soukup , 11. T. Nekola , 21. J. Smazal , 25. T. Nekola , 32. O. Soukup , 40. O. Soukup , 52. J. Smazal , 55. T. Nekola
18

Fotbalisté Mochtínu nehráli bez 8 dnů měsíc soutěžní zápas. Dlouhá pauza se očividně prokázala tím nejhorším možným způsobem. V Žákavě totiž prohráli jednoznačně 0:8. Hattrick zaznamenal kapitán Ondřej Soukup a Tomáš Nekola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samotný začátek patřil hostům, kteří se dostali ke dvěma střelám. To vše ale skončilo v 7. minutě, kdy se prosadil domácí kapitán Ondřej Soukup a Žákava vedla. Po chybě v obraně hostů sebral obránci míč Tomáš Nekola, který v 11. minutě v souboji tváří v tvář gólmanovi vstřelil gól na 2:0. Domácí dominovali a svého soupeře takřka k ničemu nepouštěli. Ve 21. minutě zvyšoval na 3:0 Jan Smazal, ve 25. minutě svým druhým gólem v zápase navýšil skóre na 4:0 Tomáš Nekola. A domácí ani zdaleka nekončili - mezi dvougólové střelce se ve 32. minutě zapsal i Ondřej Soukup a bylo jasné, že Mochtín odjede s debaklem. Kapitán domácích ve 40. minutě zkompletoval hattrick a bylo to 6:0. Zmaru ze strany hostů dal korunu ve 43. minutě Jan Žiak, který neproměnil penaltu. Čisté konto si dobrým zákrokem nenechal vzít žákavský gólman Tomáš Kosnar.

 

 

Kdo si myslel, že do druhého poločasu domácí fotbalisté zvolní, tak se spletl. Do 55. minuty to bylo 8:0. Nejprve se prosadil podruhé v zápase Jan Smazal, chvíli po něm zkompletoval hattrick Tomáš Nekola. Až po těchto dvou trefách domácí prostřídali, tlak opadl a zápas už se spíše v poklidném tempu dohrával. Na výsledku nic nezměnily ani tři samostatné úniky hostujícího Žiaka, které gólem neskončily.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: První poločas jsme herně zvládli velice dobře, soupeře jsme přehrávali a 6:0 je odpovídající výsledek prvního poločasu. Hosté měli ke konci poločasu po naší chybě penaltu, ale tu jejich střel Žiak neproměnil. Druhý poločas jsme polevili, ale stále ovládali hru. 8:0 je ještě málo, spoustu šancí jsme neproměnili, ale soupeř také nebyl bez šancí a náš gólman skvěle vychytal hostujícího střelce Žiaka.

TJ Sokol Mochtín
Jiří Dolejš, hráč (pro tjmochtin.cz): V úterý podvečer odehrálo naše áčko, po třítýdenní pauze zaviněné dvěma odloženými zápasy z důvodu nezpůsobilého terénu a jedním velikonočním víkendovým volnem vzhledem k odhlášení Přeštic B ze soutěže, odložený mistrovský zápas na půdě Žákavy. Jednalo se o velice důležitý souboj v boji o záchranu dvou sousedů v tabulce, a tak byl očekáván vyrovnaný souboj. Bohužel naše áčko po ostudném výkonu schytalo obrovský debakl. Výsledek utkání hovoří za vše, více není třeba dodávat, snad jen, že můžeme být rádi, že po inkasovaném 8 gólu již v 55. minutě domácí tým značně prostřídal sestavu, čímž se jejich nápor alespoň částečně otupil, a tak utkání neskončilo ještě hrůzostrašnější, pro soutěž kvality I.A třídy nedůstojnou dvojcifernou ostudou. Doufejme, že tento výprask naše hráče probudí a ještě zkusí zabojovat v dalších zápasech o záchranu.



Sestavy


FK Žákava
T. Kosnar [-] - S. Nekola [-] , V. Mencl [-] (60. I. Kašpar [-] ) , J. Smazal [-] , J. Aubrecht [-] (23. V. Bouda [-] ) , M. Skala [-] , T. Nekola [-] (60. M. Štětina [-] ) , O. Soukup [-] , M. Soukup [-] , M. Boukal [-] (60. P. Malý [-] ) , L. Drugda [-] (73. L. Mourek [-] )

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - Z. Smolík [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Šafránek [-] (83. P. Švátora [-] ) , D. Gajdušek [-] , Z. Novák [-] (66. M. Prokop [-] ) , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , P. Blažek [-] (66. S. Strejc [-] ) , J. Lysek [-]

ŽK: 42. T. Kosnar , 88. M. Štětina .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - ŘÍHA Zdeněk, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Marek Kužma
Tip experta: výhra hostů

Mochtín minulé kolo remizoval s nepříjemnou Sušicí, proto si myslím, že utkání bude vyrovnané, ale 3 body skončí v Mochtíně.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů