1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 13:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otočka a 3 červené pro domácí


Branky


17

Bolevec je na jaře oproti podzimu jako vyměněný. Po tom co za prvních 15 zápasů získal 3 body, za 4 zápasy už to je 7 bodů. Kaznějov se pomalu dostává do formy, se kterou do sezóny vstupoval. Vyhrál na Košutce a remizoval s Malesicemi. Nyní si poradil i s Bolevcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První větší náznak šance měli hosté. Tichému ale balón překážel a tak z toho nebylo nic než odkop od brány. O chvíli později se dostali hosté po prostrčení Filipce do nebezpečného zakončení. Tran ale trefil pouze Körnera.

Po čtvrt hodině se ozvali i domácí. Dejmkův centr šikovně přeskočil Pelnář, aby se míč dostal k Bublíkovi. Ten se sice v těchto situacích většinou nemýlí, nyní ale srovnáná mířidla neměl a bránu vůbec netrefil.

Diváci stále čekali na gól. Toho se mohli dočkat po 20 minutách. Centr aktivního Filipce ale kaznějovský Vinkler zužitkoval takovým způsobem, že byl rád, že alespoň lízl balón. Slabá střela nemohla Körnera rozhodit.

 Po půl hodině hry nacentroval před bránu bolevecký Šedivec. Tam kde měl být byl Michal Pelnář, který střelou na přední týč nedal Šaškovi šanci a Bolevec vedl.

Hrdina okamžiku mohl být o chvíli později hrdinou dvojnásobným. Přímého kopu z dobrých 25 metrů se zhostil tak, že míč vší silou napálil na bránu. Parádní rána skončila pouze na břevně a Bolevec tak po poločase vedl "jen" 1:0.

 

Neuběhla ani minuta druhého dějství a na Bolevci bylo vyrovnáno. Filipec vysunul do šance kapitána žlutomodrých Jakuba Vondráčka, který byl v situaci, kdy nic jiného než gól nepřipadalo v úvahu.

Po 10 minutách druhé půle měl na druhé straně Bolevec k dispozici přímý kop. Oproti prvnímu poločasu to ale bylo daleko blíž, což očividně boleveckému útočníkovi nevyhovovalo. Technická rána skončila daleko nad.

Po hodině hry mohli Kaznejovští dokonat obrat. Centr od rohového praporku propadl vápnem, kde si ho našel jeden ze žlutomodrých. Reflexivní zákrok ale vytáhl Körner a držel tak svůj tým na remízovém stavu. O chvíli později musel být Körner opět v pozoru. Milimetrový centr Tichého spadl na hlavu Trana, který ale mířil kousek nad. Zimní posila Kaznějova se ale gólu přeci jen dočkala. Přízemní přihrávku Kováře si ve vápně našel právě Anh Tran Huy a poslal hosty do vedení. Pěkná akce a gól, řeknete si? Určitě. Ve vápně to ale nebyl jediný souboj. Jeden z kaznějovských hráčů totiž zavadil o bránícího Hiblera, který spadl a už jen slyšel kaznějovské oslavy. K nevoli všech domácích hráčů a jejich podporovatelů byla ale vítězná branka uznána a Bolevec musel pro bodový zisk vstřelit branku. To se černobílým nedařilo. Co se jim ale dařilo bylo sbírání karet, se kterými rozhodčí vůbec nešetřil. V 85. minutě viděl druhou žlutou kartu Michal Bublík a Bolevec šel do deseti. O 3 minuty později vykopával z ruky hostující brankář Šašek. Pelnář, který už v tu chvíli měl jednu žlutou, stál příliš blízko a sáhl nohou do odkopu. Ke gólu a jedné žluté tak přidal druhou žlutou a zároveň červenou kartu. Po konci zápasu padla ještě jedna červená karta. Bolevecký kapitán David Humpál zhodnotil výkon rozhodčího slovy, která nekorespondují se slušným slovníkem, a tak se stal Humpál třetím hráčem Bolevce, který si zblízka prohlídl červenou kartu.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a během celého poločasu si vytvářeli gólové šance ve kterých nám chybělo jen přesnější zakončení a místo vedeni 3-4 nula to bylo pouze o jeden gól. Vstup do druhého poločasu nám vůbec nevyšel a soupeř udeřil hned z prvního útoku a vyrovnal na 1:1 poté jsme ubránili několik šanci a inkasovali po hrubé chybě rozhodčího, když před druhým gólem došlo k jasnému podražení našeho bránícího hráče. Od té doby zápas vzal do svých rukou hlavní “rozhodčí” a začal rozjíždět svoji “one man show” kdy absolutně ztratil kontrolu nad zápasem a několika dalšími zásahy ho hrubě ovlivnil, tak jako už se tady těch soutěžích bohužel stává prakticky v každém zápase tradici a možná by bylo na čase aby se nad tím zkusil někdo zamyslet…

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Utkání na Bolevci jsme začali katastrofálně a celý první poločas jsme byli jednoznačně horším týmem a bylo pro nás štěstím že jsme půli prohráli jen o branku. Vstup do druhého dějství se nám vydařil a brzy jsme vyrovnali. Od té chvíle jsme byli lepším týmem a začali jsme si vypracovávat šance, bohužel se nám nedařilo je promenovat. Až po vydařené křídelní akci jsme vstřelili druhý gól. I podruhé brance jsme byli lepším týmem a domácí jsme do žádné šance nepustili. Výsledek je tak pro nás určitě lepší než předvedena hra jelikož první půle byla katastrofa. Kaňkou zápasu byl vyhrocený závěr



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Šedivec [-] , J. Fryček [-] , J. Hibler [-] , D. Paškan [-] , M. Pelnář [-] , J. Šedivec [-] , J. Šplíchal [-] (73. M. Slavotínek [-] ) , K. Dejmek [-] , D. Humpál [-] , M. Bublík [-]

FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - D. Vinkler [-] (46. V. Vašíček [-] ) , M. Tichý [-] , . Tran [-] (90. . Müller [-] ) , D. Kovář [-] , J. Hyneš [-] , L. Filipec [-] , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , J. Buček [-] , O. Běhounek [-] (46. M. Vondráček [-] )

ŽK: 62. M. Bublík , 85. M. Pelnář , 91. D. Paškan - 62. J. Hyneš , 72. J. Vondráček . ČK: 85. M. Bublík , 88. M. Pelnář , 93. D. Humpál .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hálek Pavol - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Kořenek

Expert: Marek Kužma
Tip experta: výhra hostů

Bolevec bude chtít určitě urvat doma body, ale s Kaznějovem to budou mít těžké. Myslím si, že Kaznějov si to pohlídá a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů