Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Rokycan opět vyhrálo. A opět doma


Branky


19

Rokycany doma a venku, to je jako nebe a dudy. V domácích zápasech chodí často vypomáhat hráči A týmu, kteří zpravidla na venkovní zápasy nejezdí. To se potvrdilo i v zápase 19. kola, kdy úřadovala nová posila z Milevska, Jaroslav Sedláček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl jasně v režii domácích. Už v 6. minutě otevřel skóre Jaroslav Sedláček a Rokycany brzy vedly. Ve 20. minutě zvyšoval na 2:0 Daniel Kroc a po půl hodině hry zvyšoval na 3:0 Jiří Drábek. Košutka příliš šancí neměla. K dispozici měla pár standardek, jinak však útočili spíše domácí. Hosté z Košutky sice dokázali snížít zásluhou přesné trefy Huy Nguyen Xuana, ještě do konce poločasu ale vrátil Rokycanům třígólový náskok svým druhým gólem v zápase Jaroslav Sedláček.

 

Druhý poločas už příliš fotbalové krásy nenabídl. V 67. zasadil hostům finální direkt třetím gólem v zápase Jaroslav Sedláček a o tom, kdo bude vítězem zápasu, bylo asi všem na stadionu jasno. V 70. minutě sice dokázal snížit Daniel Triner. Na víc se ale hosté nezmohli, a tak Rokycany berou další domácí výhru



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Proti Košutce to pro nás byl další důležitý zápas v boji o záchranu, kdy jsme potřebovali uhrát tři body, což se nám povedlo díky opět fantastickému prvnímu poločasu, kdy jsme byli fotbalovějším týmem a zaslouženě jsme dali 4 branky. Vytvořili jsme si i další příležitosti a soupeře jsme, až na nějaké standardky, nepustili do žádné šance. Naštěstí z toho byl pro nás pouze jeden gól. Takže si myslím, že jsme ten zápas zvládli. Určitě na tom měli podíl 4 hráči z áčka, kteří nám šli pomoct. Asi bych vyzdvihl Holka, který hrál v první půli stopera, ve druhé půli pak hrál defenzivního záložníka. Pak samozřejmě naší novou posilu Jardu Sedláčka, který teda proměnil všechno, co mohl. Ty jeho 3 góly nám hodně pomohly k tomu, abychom ten zápas dotáhli do vítězného konce. Ještě pak Stejskal, který hrál poločas ale tu hru ve středu zálohy řídil, takže tady ti 3 hráči za mě byli pro náš tým v tom utkání nadstandardní a díky nim se nám podařilo zvítězit. Druhý poločas už byl teda spíš boj než fotbal. Na obou dvou stranách bylo spousta nepřesností a už to nebyl z naší strany hezký fotbal.




Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - D. Holek [-] , F. Stejskal [-] (46. M. Chmelíř [-] ) , J. Bouda [-] , J. Sedláček [-] (68. D. Kulle [-] ) , J. Drábek [-] , L. Titl [-] (75. J. Lev [-] ) , M. Drábek [-] (80. L. Motyčák [-] ) , D. Kroc [-] (68. J. Pliml [-] ) , T. Pliml [-] , J. Janota [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Hemzáček [-] (46. F. Fikar [-] ) , T. Krejčí [-] (46. M. Kadlec [-] ) , P. Kalaš [-] (46. K. Liška [-] ) , M. Primas [-] , X. Nguyen [-] , J. Holec [-] , P. Macht [-] (46. V. Kučera [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , J. Lhoták [-] (46. D. Triner [-] )

ŽK: 65. J. Sedláček - 41. M. Primas , 78. K. Liška .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - KŘEN Jiří, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: výhra hostů

Košutka bude chtít urvat první body, ale v Rokycanech to bude mít těžké. Přesto si myslím, že se to hostům podaří a odvezou si z Rokycan 3 body po výsledku 2:4.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů