2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani dvojnásobná přesilovka nestačila Kaznějovu na vstřelení vítězného gólu


Branky


19

Zápas dvou týmů, které minulé kolo braly tři body. Kaznějov poprvé od října zvítězil, Malesice si poradili s posledním Bolevcem. O výsledku tohot zápasu rozhodl první poločas. V něm totiž padly všechny góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli po 10 minutách hosté, když velkou chybu ztropil domácí brankář Šašek a malesický střelec Jiří Svoboda poslal hosty v Kaznějově do vedení. Z toho se ale Malesice neradovali dlouho. Ve 20. minutě srovnal po pohledné individuální akci Lukáš Filipec. Dva rychlé góly možná přítomné fanoušky namlsali. Na další si ale museli počkat až na konec první půle. Dvě minuty před koncem poločasu vrátil hostům vedení Matěj Maur. V zápětí ale opět srovnal domácí útočník Daniel Kovář. K velké nevoli hostujících hráčů, kteří byli přesvědčení o ofsajdovém postavení. Rozhodčí ale branku uznal, a tak se šlo do kabin za stavu 2:2.

 

 

Do druhé půle lépe vstoupili domácí fotbalisté, kteří svého soupeře zatlačili před vlastní bránu. Branky se sice nedočkali, dočkali se však přesilovky. V 71. a 75. minutě viděl dvě žluté karty za projev nespokojenosti s rozhodnutím rozhodčích Jiří Svoboda a na Kaznějov čekala čtvrthodinová přesilovka. Kaznějov byl i nadále lepším týmem, hrozili ale i oslabení hosté. V 90. mintě viděl druhou žlutou i Tomáš Kepka. Šanci na vstřelení gólu domácí měli, vylámali si ale zuby na Darkovi Faltusovi v bráně. 3 body mohli sebrat i hosté. Střelu Šmídla ale vytáhl skvělým zákrokem Šašek, a tak mají oba týmy bod.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlik, trenér: Ve velkém větru jsme od začátku utkání soupeře přitlačili. Hned v první minutě jsme nastřelili tyč a dorážka Vondráčka ze 2 m branku netrefila. Za další chvilku jsme měli opět obrovskou šanci, ale Filipec opět minul. Po 10 min. jsme vyrobili chybu v rozehrávce a dali si víceméně vlastní gól. Chvíli nám trvalo než jsme se oklepali z inkasované branky a po pěkné akci jsme Filipcem vyrovnali. Nadále jsme byli lepším týmem ale branku ne a ne vstřelit. Dokonce jsme zahodili Kovářem pokutový kop. Hostům se povedl ojedinělý rychlý protiútok, který však vyřešili perfektně a dostali se do vedení. Nám se naštěstí podařilo v poslední minutě poločasu vyrovnat, když se trefil Kovář. Druhý poločas byl o našich neproměněných šancí. Vinkler z 5 m do brankáře, Tran nedotažená klička brankáři, Tichý neúspěšná klička brankáři, Filipec netrefil branku z 5 m, Tichý z 5 m nezakončil. Hosté se ve druhém poločase na naší polovinu mockrát nedostali, ale paradoxně nakonec mohli vyhrát když v nastaveném čase domácí brankář Šašek vytáhl super zákrok a střelu hostujícího hráče vyrazil. Poté bylo utkání ukončeno. Myslím, že jsme v utkání dva body ztratili

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Na zápas jsme se hodně těšili, protože jsme věděli, že nás čeká kvalitní soupeř. Utkání ale bohužel  zkazilo počasí, silný vítr, stav trávníku i dle mého názoru velmi slabý výkon rozhodčích. Ujali jsme se vedení po chybě domácího gólmana. Kaznějov srovnal po pěkné individuální akci a našem nedůrazu před vlastní šestnáctkou. Pak jsme šli opět do vedení díky přesnému zakončení Matěje Maura. Vedení jsme bohužel do přestávky neudrželi, protože Kaznějov v nastavení první půle srovnal po hrubé chybě pomezního rozhodčího, který pustil ofsajd. V druhé půli jsme chtěli domácí zatlačit, protože jsme měli hrát po větru, ale vítr se začal tišit. Kaznějov měl velmi dobrý nástup do druhé půle a v prvních 10-ti minutách nás přikoval k našemu vápnu. Když jsme se začali z náporu domácích vymaňovat, bohužel neudržel nervy na uzdě Jirka Svoboda a po druhé žluté kartě musel předčasně do šatny. Paradoxně jsme se semkli a přestože byl Kaznějov stále lepším týmem, vypracovali jsme si několik slibných brejkových situací i my. Bohužel následovala druhá žlutá karta i pro Tomáše Kepku, který faulem zastavoval jeden z protiútoků domácích. Kaznějov si během našeho dvojitého oslabení vypracoval nebezpečné situace, ale podržel nás Derek Faltus v bráně. Vítězství jsme nakonec mohli na naší stranu strhnout i my, protože těsně před koncem zápasu vyškrábl konečky prstů střelu Patrika Šmídla domácí gólman. Z Kaznějova jsme si tedy odvezli bod a poučení, že do dalších zápasů musíme jít se zvýšenou disciplínou, protože naše nedisciplinovanost nás bohužel připravuje o body v zápasech, které bychom fotbalově mohli vyhrávat.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - D. Vinkler [-] , M. Mareš [-] (67. M. Tichý [-] ) , . Tran [-] (67. V. Vašíček [-] ) , D. Kovář [-] , J. Hyneš [-] , L. Filipec [-] , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , J. Buček [-] , M. Vondráček [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] , K. Schleis [-] (11. D. Hrabchak [-] ) , M. Maur [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , P. Šmídl [-] , T. Kepka [-] , L. Kružík [-] (33. A. Boguševschi [-] ) , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

ŽK: 64. R. Šašek , 69. V. Vašíček - 43. O. Žitek , 44. T. Kepka , 71. J. Svoboda . ČK: 75. J. Svoboda , 90. T. Kepka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠIMEK František - NESVADBA Karel, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: výhra hostů

Složitý zápas na tipování, tak střelim od oka, že Kaznějov doma ztratí body po výsledku 2:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů