Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec uštědřil Lubům bůra


Branky


19

Souboj 13. s 15. To nabídl zápas 19. kola v Lubech, kam přijel Bolevec. Záchranářský souboj zvládli lépe hosté, kteří nasázeli soupeři pět tvrdých úderů, a podruhé v sezóně tak vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou týmů, které potřebují sbírat body jako sůl, začali o něco aktivněji domácí. Jejich snaha hrát přes křídelní prostory ale byla ale vždy spolehlivě ubráněna hostující defenzivou. Na druhé straně se ozvali také hosté. Po dobře sehraném protiútoku poslal Bolevec do vedení Michal Bublík. Po gólu v 9. minutě už v první půli diváci žádnou branku neviděli.

 

 

Bolevec se krátce po začátku druhého poločasu dostal do povedené akci zásluhou Michala Bublíka, pro něhož to byl druhý gól v zápase, do dvoubrankového vedení. Luby se ale dostaly zpátky do zápasu takřka hned. O dvě minuty později totiž proměnil nařízenou penaltu Jiří Matějka a bylo to je 1:2.

Po hodině hry začalo v Lubech úřadovat hlavně počasí, které oběma týmům znemožňovalo hrát kombinační fotbal. To sedlo spíše boleveckým fotbalistům, kteří se krátce po hodině hry dsotali zásluhou přesné trefy Jana Šplíchala do vedení 3:1. Na konci zápasu ještě dvěma slepenými góly začídili Jan Šplíchal, respektive Michal Pelnář, výhru Bolevce 5:1.



Ohlasy k zápasu



SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: V Lubech nás nečekal jednoduchý zápas a to se také během prvního poločasu ukázalo… Domácí se snažili o kombinační hru po stranách a nám se dařilo jejich snahu eliminovat a po jednom rychlém protiútoku vstřelit branku.  Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a po pěkné akci přidali druhou branku, ale záhy domácí snížili po PK. Poté přišlo na řadu šumavské počasí, kdy se zápas od 60. minuty hrál za těžkých povětrnostních podmínek, které spolu s ledovým deštěm prakticky znemožnili nějakou kombinační hru a nám se povedlo po pár brejkových situacích navýšit skóre a pohlídat si vedení do konce zápasu. Pochvalu zaslouží celý tým, který se svou bojovností zasloužil o cenné vítězství.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - H. Pikhart [-] , J. Matějka [-] , J. Cole [-] , T. Blohmann [-] (60. J. Voráč [-] ) , L. Marek [-] , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] , D. Vozka [-] , P. Čipera [-] , M. Pivoňka [-] (80. D. Šnour [-] )

SSC Bolevec
J. Körner [-] - D. Humpál [-] , M. Šedivec [-] , J. Fryček [-] , J. Hibler [-] , D. Paškan [-] (78. L. Běl [-] ) , M. Bublík [-] , J. Šedivec [-] , J. Šplíchal [-] , J. Jaroš [-] , M. Pelnář [-]

ŽK: 58. V. Petrželka - 43. J. Fryček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - RUBÁŠ Jaroslav, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude tvrdý boj, kde rozhodne domácí prostředí. Luby vyhrají 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza