Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 14:30

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn navázal na vítězství nad Sušicí a porazil i Žákavou


Branky


19

Horšovský Týn po výhře nad Sušicí chtěl na tyto důležité tři body navázat. Žákava ale určitě nechtěla dát kůži lacino. Vždyť zvítězila naposledy na začátku listopadu proti Košutce. Na další vítězství ale bude muset čekat minimálně další týden. Na Horšovský Týn nestačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe začali domácí hráči. Ti se talčili do útoku a zásluhou pevné defenzivy drželi soupeře ze Žákavy na uzdě. Hosté mohli hhrozit maximálně z protiútoků. S nimi si ale domácí, kteří inkasování nedopustili, poradili. Prvního gólu se diváci dočkali po půl hodině hry. Nástřel Falouta tečoval za záda Vykoupila Jan Havlíček a Horšovský Týn vedl. Zbytek poločasu domácí spíše hru kontrovali a k bráně hostů se příliš nehrnuli.

 

 

Cílem domácích do druhého poločasu bylo rychlé navýšení náskoku. A to se povedlo v 51. minutě. Velký podíl na druhé brance zápasu měl stoper Čižikov, který vyvezl míč přes celé hřiště a po spolupráci s Faloutem zakončoval Mykola Dibrivnyi. Domácím ale náskok nevydržel ani 5 minut. Chybu potrestal Tomáš Nekola a bylo to 2:1. Žákava se tedy vrátila do zápasu a domácí se začali strachovat o plný bodový zisk. Hosté přišpendlili domácí před vlastním vápnem, ke gólu ale tento tlak nevedl. A když Žákava nesrovnala, dali pojistku na tříbodový zisk domácí. Po nepřehledné situaci se dostal k míči nejdrříve Bláha a pak i Mykola Dibrivnyi, který vstřelil třetí gól Horšovského Týnu a svůj druhý gól v zápase. 



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Do zápasu jsme vstoupili dobře, byli jsme aktivní, drželi míč a soupeře do ničeho nepouštěli. Jediné, z čeho soupeř hrozil byly rychle protiútoky. Na gól se čekalo do 33.minuty, po chytrém nástřelu Falouta tečoval míč za brankáře hostů Havlíček. Do poločasu se držel stále stejný styl fotbalu, my jsme drželi míč na kopačkách a kontrolovali hru. Ve druhém poločase jsme chtěli vstřelit co nejrychleji gól, aby se nám hrálo ještě lépe. Po krásném výjezdu Čižikova téměř přes celé hřiště a kombinaci s Faloutem, zakončoval Dibrivnyi a nemýlil se. Zdálo se, že vše vychází jak má, ale v 54.minutě jsme soupeři individuální chybou nabídli možnost ke snížení a to Žákavské posadilo do sedla a my jsme začali být nervózní. To se projevilo na naši hře a Žákava nás poměrně tlačila, ale ke gólovému výsledku to nevedlo. Naopak jsme to byli my, kteří skórovali. Po zamotané situaci před gólmanem se ocitli naši dva hráči, nejprve Bláha a k němu se pak přidal Dibrivnyi, který už míč protlačil do sítě. Z naší strany jsme v zápase měli pozitivní pasáže, ale i ty negativní, na které bychom se měli zaměřit. Za 14 dní nás čeká těžký soupeř z Košutky, na kterou se budeme muset dobře připravit.




Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Straka [-] - J. Havlíček [-] (81. M. Gregořica [-] ) , M. Dibrivnyi [-] , M. Nidl [-] (72. M. Bláha [-] ) , M. Falout [-] , J. Malý [-] , J. Černík [-] (90. M. Mašek [-] ) , M. Šutek [-] , O. Sloup [-] , J. Čižikov [-] , O. Chrž [-]

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - M. Soukup [-] (64. P. Malý [-] ) , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , T. Nekola [-] , J. Aubrecht [-] , M. Štětina [-] (57. V. Bouda [-] ) , M. Soukup [-] , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] , O. Soukup [-]

ŽK: 68. O. Chrž , 82. M. Gregořica , 93. M. Bláha - 61. O. Soukup .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŠLAUF Jiří, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: remíza

Pokud se zase neutrhne ze řetězu domácí útočník Havlíček, tak se týmy rozejdou smírně 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích