4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:15

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


19

Kralovice věděly, že nutně musí zabrat. Start jarní sezóny nezastihl Sokol v nikterak oplývající formě. Zápas s Dlouhým Újezdem se ale týmu ze severu Plzeňska povedl a došel si pro první jarní výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralovice už musely bodovat a první krok k tomu udělal Martin Řenč, který se po individuální akci dostal ke střele, kterou zakončil za záda Hlůžka. Kralovice tak již od druhé minuty vedly a dále se tlačily do zakončení. Druhého gólu se ale dočkaly až v 33. minutě, kdy se z přímého kopu trefil Pavel Koča.

 

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu. Kralovice svého soupeře do ničeho nepouštěly a přidaly i další branky. Svůj druhý gól přidal Martin Řenč a s hosty to nevypadalo vůbec dobře. A když upravil 16 minut před koncem Jan Lavička už na 4:0, bylo jasné, že si kralovický Sokol dojde pro první jarní body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: Do zápasu jsme nastoupili s vědomím že konečně musíme brát plný počet bodů a hned v prvních minutách se po nádherné individuální akci prosadil Martin Řenč. Následovala spousta dobrých příležitostí avšak do vedení 2:0 nás až po přímém kopu poslal Pavel Koča. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0. Ve druhém poločase jsme již soupeře do ničeho nepustili, naopak tři body nám pojistili brankami Řenč a Lavička. Doufejme, že nás první jarní vítězství, nastartovalo a v dalších zápasech budeme znovu slavit!




Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Běláč [-] (65. P. Gažák [-] ) , L. Sládek [-] , O. Hurt [-] (87. P. Bulín [-] ) , M. Pánek [-] (46. D. Sládek [-] ) , J. Vlk [-] , J. Lavička [-] (80. P. Vrána [-] ) , P. Koča [-] , T. Kříž [-] , M. Řenč [-] , O. Berbr [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - - T. Janků [-] , D. Pernglau [-] (46. D. Štrobl [-] ) , D. Čoka [-] , P. Földeši [-] , M. Havel [-] (77. V. Zeman [-] ) , L. Pernglan [-] , V. Pešek [-] , M. Zeman [-] , J. Synek [-] (85. J. Švábek [-] ) , L. Zeman [-]

ŽK: 7. D. Běláč - 71. J. Synek .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHNEIDER Josef, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: výhra domácích

Od té doby, co Kralovicím chybí Kuba Kulhánek, tak je to znát, trápí se. Mám ale tušení, že proti Újezdu to zlomí a vyhrají před svými fanoušky 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích